LG. ULUITOR, Telefonul cu o camera HEXADECIMALA

LG. Primul telefon cu o camera hexadecimala este pregatit pentru lansare de catre coreenii care vor sa uimeasca lumea intreaga cu tehnologia uluitoare.

lg camera hexadecimala

LG. Compania coreeana intentioneaza sa lanseze pe piata un telefon care are o camera hexadecimala, ceva ce pare extrem de greu de conceput de catre oricine se gandeste la asa ceva pentru un smartphone. Vorbim despre un telefon al celor de la LG care este gandit pentru a avea o camera cu 16 senzori de imagine, de peste 3 ori mai multi decat Nokia 9, si de peste 5 ori mai multi decat Huawei P20 Pro, adica va fi o adevarata nebunie din toate punctele de vedere.

LG. Compania coreeana a inregistrat deja un brevet de inventie la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA, iar acolo descrie foarte clar care ii sunt planurile pentru a lansa un telefon de acest gen pentru clienti. Puteti vedea din imaginile acestui articol cam cum a gandit compania LG implementarea acestor 16 camere in telefonul sau, iar ideea in sine pare pura nebunie, insa LG produce de multi ani camere, asa ca sigur poate face si asa ceva pentru clienti.

LG. ULUITOR, Telefonul cu o camera Hexadecimala

lg camera hexadecimala 1

LG. Inregistrarea de imagini cu o camera cu 16 senzori de imagine permite vizualizarea pozelor, sau a clipurilor video, din mai multe perspective, dar si ascunderea mult mai usoara a unor elemente din acestea. Multumita unei camere de acest gen, cei de la LG ar putea duce fotografia pentru smartphone la un cu totul alt nivel, insa desigur ca au nevoie si de software special pentru asta, sau macar sa ofere tehnologia unor producatori capabili sa ofere ceea ce ei nu pot.

lg camera hexadecimala 2

LG. Inregistrarea acestei idei pentru viitorul camerelor este un prim pas spre o lume in care poate chiar vom avea telefoane care pot inregistra poze de calitate mai apropiata de cea oferita de catre aparatele DSLR. Desigur ca de la un brevet si pana la un produs finit este cale lunga, insa chiar si asa, cei de la LG ne arata ca inca sunt capabili sa inoveze, si daca vor reusi sa creeze o asemenea camera pentru telefoane, atunci sigur vor fi si clienti dornici sa le cumpere.