Samsung GALAXY S10. INOVATIA EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. O inovatie implementata in exclusivitate pentru telefoanele coreenilor va aduce o functionalitate la care nimeni nu se astepta vreodata.

Samsung GALAXY S10 inovatie

Samsung GALAXY S10. O inovatie exclusiva pentru telefoanele companiei coreene a fost dezvauita inainte ca telefonul sa fie efectiv lansat pe piata, iar functionalitatea este una la care nimeni nu se astepta de la telefon. Confor unor reprezentanti ai Samsung care au discutat cu presa din Coreea de Sud, Samsung GALAXY S10 urmeaza sa aiba implementata functionalitate care le va permite utilizatorilor sa vada diverse informatii financiare cu ajutorul Bixby.

Samsung GALAXY S10. Clientii care vor cumpara telefonul vor putea, in premiera, sa cumpere actiuni de pe bursa folosind Bixby si doar comenzi vocale, ceva ce nici macar Apple nu ofera in telefoanele sale. Ideea in sine este foarte interesanta, limitata in numarul efectiv de utilizatori, ce-i drept, insa arata cat de multe pot fi oferite prin asistenti personali, iar Samsung GALAXY S10 ne demonstreaza cam cum vom folosi inteligenta artificiala in viitor.

Samsung GALAXY S10. INOVATIA EXCLUSIVA pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Separat de posibilitatea de a acumpara actiuni de pe bursa folosind Bixby, clientii telefoanelor vor avea deaseenea optiunea de a vedea informatii financiare despre companii. Voribm aici despre date privind incasarile, sau profitul acestora, Bixby din Samsung GALAXY S10 urmand a avea acces la o baza de date care va facilita vizualizarea acestor date in timp real pentru toti cei care sunt interesati sa cumpere actiuni de pe bursa.

An investment management service that works through voice recognition will be added to Bixby, Samsung Electronics’ flagship artificial intelligence-based platform. Through voice commands, Bixby will not only be able to deliver company information, such as revenue and profit, from financial statements, but also invest in certain stocks or market sectors upon a user’s request.

Samsung GALAXY S10. Separat de aceasta functionalitate pentru Bixby, noul model de telefon va fi lansat cu noi procesoare si RAM mai rapid, ecrane de diagonala mai mare, si camere mult mai bune. Lansarea Samsung GALAXY S10 este programata pentru Mobile World Congress 2019, adica undeva pe la sfarsitul lunii februarie, iar lansarea oficiala urmeaza sa aiba loc undeva pe la mijlocul lunii martie, asa cum s-a intamplat si cu actuala serie de telefone Samsung GALAXY S9.

3 COMENTARII

  1. Deja marginea de sus a smartphone-urilor Samsung este la fel de groasă cât e marginea laterală a iPhone-ului ???

  2. 1. Nu mai folosiți cuvântul INOVAȚIE decât în fraze care vorbesc despre Apple. Toti ceilalti copiaza. Dacă aduc ceva nou totusi ,folositi cuvinte ca “beneficii, aplicatii, utile, feature etc”
    2. Sunt fost fan Sansung și special pt butonul Bixby ii dispretuiesc si fug de ei . Cand toata media urla ca esti beat.. .. Te duci și te culci