Samsung GALAXY S10. SURPRIZA SPECIALA la care VISEAZA Fanii

Samsung GALAXY S10. O surpriza speciala a fost dezvaluita pentru fanii care sunt dornici sa cumpere acest telefon, iata ce pregateste compania coreeana.

Samsung GALAXY S10 ceramica feat

Samsung GALAXY S10. Noul telefon al companiei coreene pare sa fie gandit ca unul al surprizelor, iar asta pentru ca, din cate se pare, el urmeaza sa aiba o caracteristica speciala la care fanii viseaza de foarte mult timp. Mai exact, Se pare ca Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie lansat de catre compania coreeana cu o carcasa din ceramica, da ati auzit bine, noul model de telefon va avea o carcasa speciala pe care foarte multi dintre fanii companiei o cer de cativa ani.

Samsung GALAXY S10. Oferirea unei carcase din ceramica ar aduce Samsung in rand cu alti producatori asiatici, care ofera asemenea carcase de ceva vreme, ele dand un aspect premium telefoanelor in care sunt implementate. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S10 ar trebui sa fie si mai scump, deoarece sticla este mai ieftina decat ceramica, asa ca o schimbare de acest gen va fi cu siguranta resimtita in pret de catre utilizatorul final, ceea ce poate fi o problema.

Samsung GALAXY S10. SURPRIZA SPECIALA la care VISEAZA Fanii

Samsung GALAXY S10. Din pacate, s-ar parea ca doar versiunea de top a seriei va avea o carcasa din ceramica, adica aceea care are ecran cu diagonala de 6.7 inch si conectivitate 5G integrata de catre coreeni. Acest model al Samsung GALAXY S10 va fi vandut doar in Coreea de Sud de catre companie, acest lucru fiind prezentat deja intr-o varietate de zvonuri, asa ca nu va fi disponibil si pentru alte piete, desi s-ar putea sa fie vandut de catre unii producatori care-l vor aduce din Asia.

Another model of the Galaxy S10 that Samsung is reportedly preparing would be an absolute beast. It will feature a 6.7-inch display, a quad rear and dual front camera with 5G support. It will certainly be the top-of-the-line model possibly 512GB of internal storage. The SM-G975FC model of the Galaxy S10 may also be the one to feature a ceramic back in Black and White colors.

Samsung GALAXY S10. Acest model special este gandit, cel mai probabil, pentru entuziastii care cumpara telefoanele Samsung indiferent ce ar avea si cat ar costa, adica in principal clientii din Coreea de Sud. Aceasta versiune a Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie pusa in vanzare impreuna cu celelalte trei, iar daca Samsung va decide, sau nu, sa il vanda si in alte tari, ramane de vazut, insa zvonurile de pana acum spun ca asta nu se va intampla.