Telekom. SPARGE PIATA cu Oferta 5-5-5 sI NETFLIX GRATUIT

Telekom. Noua oferta 5-5-5 aduce internet 4G nelimitat, inernet fix de mare viteza, televiziune si Netflix gratuit pentru clientii din Romania.

telekom netflix gratuit

Telekom. Astazi operatorul de telefonie mobila si-a anuntat oferta de iarna pentru clientii din Romania, si vorbim despre o surpriza uriasa pregatita pentru ei, sub forma unei promotii Telekom care n-ar trebui ratata. Vorbim despre o oferta pe care Telekom o are disponibila pentru clienti chiar incepand de astazi, ea aducand si o exclusivitate pentru piata din Romania, ceva ce va face cu siguranta foarte multi clienti dornici sa foloseasca internetul nelimitat.

Telekom. Incepand de astazi operatorul telecom are disponibila oferta 5-5-5, adica preturi de 5 euro pentru un abonament de telefonie mobila Telekom, unul de televiziune, si unul de internet fix, la un cost total de 15 euro, plus bonus, 6 luni de Netflix gratuit. Abonamentul Telekom de telefonie de 5 euro ofera internet 4G nelimitat pentru clienti, convorbiri nelimitate in retea, si in cele nationale, 100 de minute internationale, si telefoane disponibile cu subventii substantiale.

telekom netflix gratuit 1

Telekom. Pentru abonamentul de televiziune, clientii beneficiaza de un pret de 5 euro pentru 110 canale, si un smartbox care permite oprirea, sau redarea continutului in cazul in care ati ratat ceva. In cazul internetului fix, vorbim despre oferta de la Telekom care va permite sa navigati pe internet la viteze de pana la 1000 Mbps, un router Wi-Fi fiind deasemenea inclus in pret, iar asa se completeaza oferta 5-5-5 pentru servicii, dar numai pentru cei care incheie un contract pe o perioada de 2 ani.

Telekom. Netflix GRATUIT in EXCLUSIVITATE pentru Abonamente

Telekom. Ca bonus la aceasta oferta, cei de la Telekom ofera 6 luni de Netflix gratuit pentru clientii care aleg sa profite de aceasta promotie, operatorul avand exclusivitate in Romania pentru ea. Doar cei care incheie un contract cu o valabilitate de 2 ani pentru oferta 5-5-5 de la Telekom pana la data de 31 ianuarie vor beneficia de aceasta gratuitate pentru serviciul de streaming la cerere Netflix, si avand in vedere ca totul e oferit in premiera si exclusivitate, merita sa profitati de oferta.

Noul model de business are la bază experiența clientului, care în ultimii ani a remodelat gândirea și strategia companiilor. Noul Client vrea conținut diversificat, pe care să îl acceseze oriunde și oricând, pe multiple ecrane și oferte ușor de înțeles. Clienții de astăzi vor să aibă încredere în brand-urile cu care colaborează, iar Telekom, prin intermediul noii strategii de business, încearcă să recalibreze relația client-companie, pe piața din România. Astăzi venim cu Oferta ca în Filme și oferim 6 luni Netflix cadou pentru a răspunde așteptărilor clienților pentru conținut diversificat. În plus, le oferim telefoane de ultimă generație și, în continuare, Internet 4G Nelimitat la viteze maxime.

Telekom. Compania are si un nou director executiv comercial pentru segmentul rezidential, Andreas Elsner, iar judecand dupa prezentarea facuta azi, va aduce un suflu nou in lupta cu operatorii concurenti, si cel mai probabil, mai multa agresivitate. Telekom va incerca, cel mai probabil, sa aiba oferte mai agresive in comparatie cu cele ale concurentei, lucru care n-ar strica, pentru ca in final noi, clientii, avem cel mai mult de castigat.