iPhone are o noua Functie GROZAVA in Dezvoltare la Apple

iPhone are o noua functie grozava in plin proces de dezvoltare in cadrul Apple, iata ce pregatesc americanii pentru utilizatorii din lumea intreaga.

 

iphone animoji

iPhone are o noua functie grozava in proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple in momentul de fata, si vorbim despre o modificare de care vor fi bucurosi foarte multi clienti. Mai exact, un nou brevet de inventie inregistrat celor de la Apple descrie modul in care compania americana poate implementa in iPhone noi functii pentru sistemul Animoji, atat de iubit.

iPhone ar putea sa le permita utilizatorilor sa creeze Animoji cu sunete si efecte aducate automat in functie de expresiile faciale pe care le fac in momentul inregistrarii lor. Practic, daca zambiti, faceti o fafta trista, sau cine stie ce alta expresie faciala, iPhone va recunoaste automat ce se intampla prin Face ID, iar Animoji va genera un sunet automat pentru actiune.

iPhone are o noua Functie GROZAVA in Dezvoltare la Apple

iphone animoji 1

iPhone are in imaginea de mai sus demonstrate cateva dintre expresiile faciale pentru care cei de la Apple pregatesc efecte speciale pentru sistemul Animoji, insa asta nu e tot. Separat de asta, iPhone ar putea genera inclusiv sunete speciale bazate pe comenzi rostite de catre utilizatori, adica daca aveti un Animoji cu un caine, poate fi redat un latrat daca veti cere asta.

or example, in response to detecting a request to generate an avatar video clip of a virtual avatar, a video signal associated with a face in a field of view of a camera and an audio signal may be captured. Voice feature characteristics and facial feature characteristics may be extracted from the audio signal and the video signal, respectively. In some examples, in response to detecting a request to preview the avatar video clip, an adjusted audio signal may be generated based at least in part on the facial feature characteristics and the voice feature characteristics, and a preview of the video clip of the virtual avatar using the adjusted audio signal may be displayed.

iPhone are in Animoji una dintre cele mai populare functii existente in momentul de fata, cei de la Apple stiu asta, asa ca incearca sa profite din plin pentru a adauga noutati. Desigur ca nu toata lumea va fi extrem de multumita de adaugarea unor functii de acest gen, insa vor fi si foarte multi care vor aprecia din plin ceea ce are pregatit compania Apple.