Apple a fost DEPASITA de Microsoft din nou, Continua Probleme

Apple a fost din nou depasita de catre compania Microsoft in ceea ce priveste valoarea capitalizarii bursiere, iata ce s-a intamplat pe bursa americana.

apple valoare microsoft

Apple a fost depasita din nou de catre compania Microsoft in ceea ce priveste valoarea capitalizarii bursiere, insa totul a fost doar temporar, asa cum s-a intamplat si in weekend. In cursul zilei de ieri, valoarea capitalizarii bursiere a celor de la Microsoft a depasit-o usor pe cea a companiei Apple, pentru ca lucrurile sa revina la normal in cursul sesiunii de dupa inchiderea zilei de trading.

Apple a inregistrat o noua scadere de 4 dolari a pretului actiunilor in sesiunea de trading de dupa inchiderea burselor, insa chiar si asa, ramane inaintea Microsoft ca si valoare. In momentul de fata valoarea capitalizarii bursiere a companiei Apple est de 828 miliarde de dolari, in comparatie cu 817 miliarde de dolari, cat inregistreaza compania Microsoft, deci diferenta e mica.

Apple a fost DEPASITA de Microsoft din nou, Continua Probleme

Apple si Microsoft sunt in momentul de fata intr-un “dans” interesant pe bursa americana, iar asta pentru ca niciuna dintre ele nu reuseste sa urce pe primul loc si sa se distanteze. Spre deosebire de Apple, cei de la Microsoft au parte de o saptamana mai “usoara”, fara prea multe probleme anuntate pentru produse, sau scumpiri de preturi pentru urmatorul an.

Apple a anuntat acum o luna incasari si profit record in urma vanzarilor inregistrate in T3 2018 la nivel global, insa asta nu a fost suficient pentru a-i multumi pe analistii care vor mai mult. Pretul actiunilor companiei americane a fost intr-o scadere constanta in ultima perioada, iar dupa cum se prezinta lucrurile, se pare ca Apple nu va iesi din aceasta situatie prea curand.