Apple Watch 4 va avea in watchOS 5.1.2 Functia Promisa de Apple

apple watch 4 electrocardiograma watchos

Apple Watch 4 a fost lansat de catre compania Apple cu promisiunea de a avea o functie care permite efectuarea de electrocardiograme folosind un senzor integrat in ceas. Desigur ca aceasta functie nu a fost oferita de la bun inceput pentru Apple Watch 4, ci a fost anuntata ca fiind disponibila mai tarziu, iar watchOS 5.1.2 urmeaza sa o aduca in mod oficial.

Apple Watch 4 le va permite utilizatorilor sa faca electrocardiograme din momentul in care watchOS 5.1.2 va fi lansat in mod public, unii putand face asta si in versiunea beta de acum. Informatia vine din documente interne ale companiei Apple, care confirma faptul ca anul 2019 nu va incepe fara ca functia sa fie oferita, deci Apple nu va amana prea mult lansarea.

Apple Watch 4 va avea in watchOS 5.1.2 Functia Promisa de Apple

Apple Watch 4 va avea functionalitatea limitata pentru utilizare doar in SUA, la inceput, efectuarea electrocardiogramelor fiind posibila prin plasarea degetului pe coroana digitala timp de 30 de secunde. O aplicatie speciala va inregistra informatiile preluate prin electrozii montati in coroana digitala a Apple Watch 4, iar rezultatele vor putea fi trimise inclusiv catre doctori.

An ECG measures electrical activity of the heart over a period of time, detecting tiny electrical changes on the skin created by the heart’s electrophysiologic pattern of depolarizing and repolarizing during each heartbeat. An ECG can help detect a variety of cardiac problems.

Deocamdata watchOS 5.1.2 nu are deocamdata anuntata vreo posibila data de lansare, insa e de asteptat ca el sa fie disponibil la inceputul lunii viitoare, poate chiar saptamana viitoare.