Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 4: PROBLEME Mari cu REPORNIRI si Blocaje

Apple Watch 4: PROBLEME Mari cu REPORNIRI si Blocaje

Apple Watch 4 are probleme mari cu repornirile si blocajele generate de catre trecerea la ora de iarna, clientii fiind lasati cu produse care nu pot fi folosite.

13

Apple Watch 4 probleme reporniri blocaje

Apple Watch 4 genereaza multi nervi pentru unii clienti ai companiei Apple, iar asta pentru ca are o problema din cauza careia unitatile repornesc, sau se blocheaza in timpul utilizarii. Mai exact, in Australia s-a facut trecerea la ora de iarna, iar Apple Watch-urile utilizatorilor “au luat-o razna”, asa cum s-a mai intamplat in trecut cu unele modele ale iPhone.

Apple Watch 4 intra in reboot loop-uri, adica reporniri constante si fara oprire, iar cei care experimenteaza aceste probleme afirma ca ele ar avea la baza complicatiile din fetele ceasului. Mai exact, complicatia pentru activitate din fata infograf a Apple Watch 4 are probleme in a se “ajusta” cu modificarea orei, si introduce smartwatch-urile in reboot loop-uri.

Apple Watch 4: PROBLEME Mari cu REPORNIRI si Blocaje

Apple Watch 4 pare sa aiba probleme cu disparitia unei ore din zi, sistemul care controleaza aceste fete din watchOS 5 avand nevoie de modificari pentru a inregistra lipsa ei. Ceasurile intrate in reboot loop nu mai pornesc, afisand constant fie marul, fie un ecran negru, pana in momentul in care raman fara energie, ele necesitand o reinstalare a sistemului de operare.

“I woke up this morning to a dead watch at 0% when it was at 70% last night before bed. We had daylight saving this morning at 2am where the clock was brought forward for an hour. The watch was stuck on a reboot loop and would not charge up or restart. I thought I had a faulty watch and was organising an express replacement.”

Din pacate, e foarte posibil ca rezolvarea problemei sa implice o inlocuire completa a ceasului, din moment ce utilizatorii nu pot face reinstalari ale sistemului de operare acasa. Apple va rezolva totusi acest bug pana la final de octombrie, cand europenii trec la ora de iarna, iar plangerile vor creste serios in numar din cauza clientilor nemultumiti.

Articolul anteriorGoogle Lanseaza cea mai TARE Functie din Ultimele luni
Urmatorul articoliPhone XS Max Jailbreak a fost Facut in iOS 12
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.