Samsung GALAXY S10. va fi CLONA iPhone XS si XR

Samsung GALAXY S10. Noile modele de telfeoane vor fi clone ale iPhone XS si iPhone XR, iata ce va copia de aceasta data Samsung de la compania Apple.

Samsung GALAXY S10 clona

Samsung GALAXY S10. Urmand strategia anilor anteriori, adica de a copia tot ce a lansat compania Apple, in 2019 cei de la Samsung vor aduce pe piata trei modele de telefoane, desi pana acum lansau doar cate 2. Apple s-a decis sa lanseze 3, iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max, iar Samsung va lansa Samsung GALAXY S10 Lite, Samsung GALAXY S10 si Samsung GALAXY S10 Plus, insa o a patra versiune speciala pentru Coreea de Sud va fi deasemenea pusa in vanzare.

Samsung GALAXY S10. Existenta celor 3 modele noi nu este singura similaritate cu seria de telefoane iPhone, iar asta pentru ca se pare ca inclusiv diagonalele ecranelor urmeaza sa fie similare intre serii. Samsung GALAXY S10 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch in versiunea Lite, unul cu diagonala de 6.1 inch in versiunea standard, si unul cu diagonala de 6.4 – 6.5 inch in versiunea Plus, cea speciala pentru Coreea de Sud avand ecran cu diagonala de 6.7 inch.

Samsung GALAXY S10. va fi CLONA iPhone XS si XR

Samsung GALAXY S10. De ce au ales coreenii sa copieze inclusiv diagonalele ecranelor telefoanelor iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max e greu de spus, mai ales ca modelele n-au succes chiar atat de mare. Pana acum Samsung a copiat ceea ce a avut succes la compania Apple, insa cu Samsung GALAXY S10 va copia ceva ce nu se vinde chiar atat de bine, insa dupa un an cu doua serii de telefoane care s-au dovedit a fi esecuri, coreenii sunt putin cam disperati.

Samsung GALAXY S10. Desi s-au luat multe decizii de a face lucruri diferite fata de alti producatori de telefoane mobile, iata ca a copia Apple ramane in “ADN-ul” coreenilor, totul pentru a avea succes. Seria de telefoane Samsung GALAXY S10 va fi lansata in cadrul Mobile World Congress 2019, insa punerea in vanzare va avea loc abia undeva pe la jumatatea lunii martie, preturile deocamdata nefiind dezvaluite de vreun zvon.