iOS 12.0.1. Decizie de ULTIMA ORA Luata de Apple

iOS 12.0.1. Compania Apple a luat o decizie de ultima ora in legatura cu aceasta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch.

iOS 12.0.1 instalare

iOS 12.0.1. Compania Apple a lansat actualizarea pentru iPhone, iPad si iPod Touch acum cateva luni, pentru a rezolva diverse probleme ale sistemului de operare, si a face unele modificari. iOS 12.0.1 nu a fost o actualizare importanta, dar a adus rezolvari pentru cateva probleme enervante ale iDevice-urilor, iar in octombrie a fost „inlocuita” de catre iOS 12.1.

iOS 12.0.1. Intre timp, compania Apple a lansat inclusiv iOS 12.1.1 in versiune beta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar acum a decis sa opreasca permanent posibilitatea de downgrade pentru utilizatori. Toti cei care au instalat iOS 12.1, sau iOS 12.1.1 beta in iPhone, iPad, si iPod Touch nu vor mai putea sa revina la iOS 12.0.1 prin vreo metoda existenta.

iOS 12.0.1. Decizie de ULTIMA ORA Luata de Apple

iOS 12.0.1. Decizia luata de catre compania Apple cu privire la aceasta versiune a sistemului de operare vine la cateva saptamani bune dupa ce iOS 12.1 a fost lansat oficial. Nu stiu daca mai existau persoane care sperau ca iOS 12.0.1 va fi semnat la nesfarsit, insa cei care asteptau o solutie de jailbreak aveau nevoie de aceasta versiune instalata in iDevice-uri.

iOS 12.0.1. Oprirea semnarii SHSH-urilor pentru instalarea acestei versiuni a sistemului de operare este ceva logic, Apple procedand la fel cu toate versiunile anterioare ale iOS. Incepand de astazi, iOS 12.0.1 trebuie sa iasa din mintea voastra, iar daca vreti sa mai faceti vreun restore, atunci singurele optiuni disponibile sunt iOS 12.1 si iOS 12.1.1, insa nimic altceva.

Articolul precedentTransistor – un joc recomandat de Apple, oferit la pret redus
Articolul următorATENTIE! Apple a Anuntat CAND Inchide App Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.