iPhone XS Max ma DEZAMAGESTE cu Autonomia Bateriei

iPhone XS Max ma dezamageste cu autonomia bateriei, telefonul companiei Apple avand performante mai mici decat ma asteptam in baza promisiunilor.

iPhone XS Max autonomie

iPhone XS Max este cel mai mare telefon lansat vreodata de catre Apple, cu cea mai mare baterie integrata in el, avand cele mai bune componente, si cel mai mare pret de vanzare, dar autonomia nu ma multumesc. In primele zile de utilizare ale iPhone XS Max am sesizat o usoara crestere in comparatie cu iPhone X, pe care il folosisem inainte, si m-am bucurat de acelasi lucru cam pana in momentul in care iOS 12.1 a fost lansat de catre compania Apple.

iPhone XS Max nu m-a “dat pe spate” cu autonomia avuta in primele zile, si ma asteptam ca la un moment dat Apple sa faca o schimbare care sa reprezinte “inceputul sfarsitului”, dar ea a venit mai devreme decat ma asteptam. Consumul de energie este foarte mare in timpul folosirii 4G, sau a GPS-ului pentru navigatie, cam 30% – 40% pentru Waze intr-o ora de folosit in Bucuresti, ceea ce mi se pare exagerat de mult pentru un iPhone XS Max cu baterie atat de mare si chip A12 atat de “eficient”.

iPhone XS Max ma DEZAMAGESTE cu Autonomia Bateriei

iPhone XS Max are un ecran grozav, are performante foarte bune, nu mi se mai pare la fel de mare la doua luni de folosire, dar autonomia mi se pare a fi mult mai proasta la atat timp dupa achizitie, si e neobisnuit. Eram invatat cu autonomie mai buna, iPhone X o ofera in primele versiuni ale iOS 11, apoi “treaba” s-a stricat, pentru ca asa face Apple pentru a te “convinge” sa cumperi modelele noi, dar cu iPhone XS Max, in cazul meu, treaba s-a stricat mai repede.

iPhone XS Max este un telefon foarte bun, l-as recomanda oricui, dar cu mentiunea ca autonomia pe care o ofera, in special in cazul folosirii 4G si a GPS-ului, este mult mai mica decat ar trebui, sau cel putin asta e parerea mea. Sunt totusi curios sa aflu ce fel de experienta aveti voi cu iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, sau chiar modelele mai vechi, dupa instalarea iOS 12, si a celorlalte versiuni oferite de catre compania Apple in ultimele saptamani.