ATENTIE! Apple a Anuntat CAND Inchide App Store

Apple a anuntat cand inchide App Store anul acesta, compania americana pastrand traditia de a bloca accesul la magazinul sau de aplicatii, ca in fiecare an.

apple app store

Apple a anuntat cand va inchide App Store in perioada sarbatorilor de iarna, compania americana aplicand strategia pe care o foloseste in fiecare an pentru magazinul sau online. Mai exact, compania Apple a anuntat ca va inchide App Store intre 23 – 27 decembrie 2018, asa cum face in fiecare an, pentru ca angajatii sai sa aiba parte de un concediu.

Apple blocheaza topurile App Store in cursul acestor zile, adica toate aplicatiile care apar pe primele pozitii in magazinul sau, vor ramane acolo pana cand acesta se va „redeschide”. Nu vorbim despre o inchidere propriu-zisa, ci despre blocarea topurilor App Store, si despre blocarea publicarii de aplicatii noi in magazin, toate fiind verificate abia dupa Craciun.

ATENTIE! Apple a Anuntat CAND Inchide App Store

Apple stie ca aceste actiuni nu vor afecta, in mod teoretic utilizatorii, decat daca aveti de facut cereri pentru returnarea de bani, sau orice implica interactiune cu o persoana de la companie. Intre 23 – 27 decembrie 2018 nu va raspunde nimeni la mail-urile primite pentru rezolvarea de probleme ce au legatura cu App Store, si este bine sa stiti asta inca de pe acum.

The busiest season on the App Store is almost here. Make sure your apps are up to date and ready for the holidays. New apps and app updates will not be accepted December 23 to 27 (Pacific Time), so any releases should be submitted, approved, and scheduled in advance. Other App Store Connect and developer account features will remain available.

App Store este cel mai mare magazin de aplicatii la nivel global, iar aceasta „inchidere” temporara in fiecare an de Craciun nu a avut vreodata vreun impact negativ major asupra utilizatorilor. Pentru Apple, aceasta perioada este si cea mai profitabila, vanzari foarte mari inregistrandu-se in aceste zile, App Store producand zeci de miliarde de dolari anual.

Articolul precedentiOS 12.0.1. Decizie de ULTIMA ORA Luata de Apple
Articolul următorDIGI. PROBLEME MARI din cauza Ofertelor Telekom
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.