iPhone. Apple Creste SUBSTANTIAL Preturile de Buy-Back

iPhone. Apple a luat decizia de a creste substantial preturile de buy-back pentru telefoane din cauza vanzarilor slabe din ultimele luni pentru noile modele.

iphone buy-back

iPhone. Apple a facut o miscare foarte interesanta pentru telefoanele vechi pe care clientii sai le aduc in magazine pentru a-si cumpara modelele mai noi, crescand serios valoarea de buy-back pentru multe dintre ele. Vorbim aici despre toate modelele de telefoane cuprinse intre seriile iPhone 6 – iPhone 8, valoarea de buy-back pentru ele dublandu-se in anumite cazuri, insa numai daca ele sunt returnate pentru a fi folosite ca o reducere pentru unul dintre modelele noi.

iPhone. Pentru cei care nu stiu, buy-back inseamna lasarea telefonului vechi la magazin si primirea unei reduceri pentru un alt telefon nou, in general preturile oferite fiind mai mici decat in cazul vanzarii second-hand. Bun, revenind acum la miscarea Apple, un iPhone 6 are acum o valoare de buy-back de 150 de dolari, fata de 75% de dolari pana astazi, iPhone 6 Plus aducandu-le clientilor 200 de dolari, in loc de 100 de dolari, cat oferea Apple in magazine.

iPhone. Apple Creste SUBSTANTIAL Preturile de Buy-Back

iPhone. Pentru un iPhone 6S pretul de buy-back este acelasi ca in cazul iPhone 6 Plus, insa un iPhone 6S Plus ii va aduce clientului o reducere de 250 de dolari pentru un model nou, fata de 150 cat era pana azi. Pentru iPhone 7 valoarea de buy-back creste de la 175 de dolari la 250 de dolari, pentru iPhone 7 Plus de la 250 la 300 de dolari, in cazul iPhone 8 fiind aplicate aceleasi preturi precum in cazul modelului anterior, si cam aici se opreste oferta.

iPhone. Apple nu accepta pentru buy-back telefoane iPhone 8 Plus, sau mai noi, deci acestea trebuie vandute second-hand de catre clientii care vor sa cumpere iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Plus. Acum daca va intrebati de ce a devenit Apple mai generoasa dintr-odata, ei bine mai mult ca sigur pentru ca vanzarile nu sunt chiar atat de mari precum spera, si pentru a nu inregistra o scadere mare in sezonul sarbatorilor de iarna, face oferte noi.