FORTNITE. PROBLEMA URIASA Descoperita in Joc

Fortnite. O problema uriasa a fost descoperita pentru jocul cu 200 de milioane de utilizatori, iata cat de serioase sunt lucrurile pentru Epic Games.

fortnite dependenta

Fortnite. Cel mai popular joc online al momentului are o problema uriasa in momentul de fata, iar din cauza ei sunt afectati tot mai multi oameni, in unele cazuri situatiile devenind foarte grave. Mai exact, dependenta pe care o genereaza Fortnite in randul jucatorilor minori convinge parintii sa apeleze la centre de dezintoxicare pentru a-i ajuta pe tineri sa renunte la joc, iar asta din cauza numarului foarte mare de ore pe care il petrec in cadrul sau in fiecare zi.

Fortnite. Pentru inceput, parintii isi duc copiii la psihologi cu care sa discute despre dependenta pe care o au din cauza jocului, insa in cazuri extreme se ajunge pana la internarea in centre de dezintoxicare. Desigur ca majoritatea cazurilor sunt inregistrate in SUA, acolo unde exista cea mai mare comunitate a Fortnite, si unde cazurile de acest gen sunt luate in serios, si sunt raportate catre presa, insa probleme exista cu siguranta si in alte tari unde jocul este popular.

FORTNITE. PROBLEMA URIASA Descoperita in Joc

Fortnite. In trecut am vazut ca a crescut numarul de divorturi din cauza jocului care aduna peste 200 de milioane de utilizatori, insa acum se pare ca lucrurile merg mai departe, dependenta afectand serios inclusiv vietile tinerilor. In unele cazuri, Fortnite este atat de important pentru unii tineri incat acestia nu se mai dezlipesc de calculatoare, iar parintii sunt obligati sa ia masuri extreme pentru a le proteja sanatatea, afectata serios de orele petrecute doar in fata calculatoarelor.

Fortnite is so addicting for some players that it could seem like a drug, but for some parents, their kids’ experience with the game requires similar treatment. … there has been a large recent increase in parents taking their children to therapy to deal with their Fortnite obsessions, and some are even sending them to special camps where they can “detox” from technology and get a more well-rounded lifestyle.

Fortnite. Desigur ca acesta nu este primul joc pentru care se inregistreaza probleme de acest gen, pentru ca in trecut au existat cazuri similare inclusiv cu World of Warcraft, extrem de popular acum cativa ani. Cat de mult ii ajuta pe tineri sedintele de terapie, sau centrele de dezintoxicare este greu de spus, insa cert este ca Fortnite poate deveni o problema extrem de mare pentru copii, dar si pentru parintii care incearca sa ii ajute.