Fortnite. Doua SURPRIZE EPICE si un nou RECORD

Fortnite. Doua surprize foarte importante si un nou record sunt anuntate de catre compania Epic Games, iata ce ofera pentru jucatorii din lumea intreaga.

Fortnite surprize record

Fortnite. Jocul companiei Epic Games merge din surpriza in surpriza, iar asta pentru ca astazi vorbim despre o serie de noutati legendare, dar si despre un nou record important anuntat de catre companie. Incepem cu faptul ca Fortnite are acum 200 de milioane de utilizatori inregistrati deja in lumea intreaga, o adevarata realizare pentru Epic Games, care a atras foarte multi jucatori catre platforma sa, iar asta ne arata cat de mare este popularitatea acestui titlu.

Fortnite. Jocul adunase prin ianuarie cam 40 de milioane de jucatori inregistrati, cifra crescand pana la 125 de milioane in luna iunie, iar in noiembrie a ajuns la 200 de milioane, cresterea in sine fiind spectaculoasa. Nu toti jucatorii sunt activi, insa Fortnite a inregistrat 8.3 milioane de jucatori activi simultan chiar in cursul lunii trecute, deci este destul de clar ca platforma este foarte populara, iar in acest ritm, va ajunge la 300 de milioane de utilizatori pana in S2 2019.

Fortnite, the shooting game that’s hooked fans from school kids to basketball stars, now has over 200 million players. That number — almost equal to the population of Brazil — represents a 60 percent increase from the 125 million registered users that the game’s creator, Epic Games Inc., released in June.

Fortnite. Doua SURPRIZE EPICE si un nou RECORD

Fortnite. Prima surpriza majora despre care vorbim este lansarea sistemului care permite oferirea de cadouri in cadrul jocului, el fiind dezvaluit acum cateva saptamani, iar acum oricine poate cumpara cadouri pentru altii. Jucatorii Fortnite pot oferi cadouri prin magazinul din joc, dar numai pentru persoane cu care sunt prieteni de minim 48 de ore, doar 3 cadouri putand fi oferite in 24 de ore, iar functionalitatea nu e oferita in iOS, pentru ca este contrara regulilor Apple.

Fortnite cadouri

Fortnite. A doua mare surpriza vine pentru shotgun-uri, deoarece acum acestea vor face damage mult mai mare, de 80/85 cand trageti cu ele, chiar daca nu nimeriti exact jucatorii, minim 3 alice ranindu-i pe acestia la fiecare tragere. Aceasta schimbare este implementata pentru toate tipurile de shotgun-uri din jocul Fortnite, unele avand damage si de 95/100, astfel ca o problema foarte mare raportata de catre utilizatori este intr-un final rezolvata de catre compania Epic Games pentru jocul sau.