Google Translate. UPDATE cu NOUTATI MAJORE pentru TOTI

Google Translate. Un update important a fost lansat de catre compania americana pentru toti utilizatorii, iata ce modificari sunt disponibile acum.

Google Translate web

Google Translate. Cel mai folosit sistem online de traduceri in timp real are parte de un update important din partea companiei Google, el fiind disponibil pentru utilizatorii din lumea intreaga in acest moment. Vorbim despre o actualizare pentru interfata Google Translate de pe website-ul ce poate fi accesat de catre toata lumea, noul design material fiind implementat acum si pe web, dupa ce compania Google a oferit aceasta schimbare pentru aplicatiile sale.

Google Translate. Organizarea website-ului este aceeasi incea mai mare parte, insa exista modificari mari pentru aspectul general al acestuia, modificarile fiind gandite pentru a face interactiunea mai usoara cu functionalitatea oferita. Mai important decat atat, pentru cei din Mountain View, noua interfata pentru Google Translate este foarte apopiata de ceea ce este oferit pentru restul aplicatiilor si serviciilor companiei, misiunea sa fiind de a oferi o experienta cat se poate de similara pentru toate platformele.

Google Translate. UPDATE cu NOUTATI MAJORE pentru TOTI

Google Translate update interfata

Google Translate. Modificarile nu se rezuma doar la aspect, deoarece acum este mult mai usor de selectat limba pentru care trebuie sa se faca traducerea, iar cea selectata este afisata mai clar in tab-urile deschise. Mai usor sunt de accesat inclusiv informatiile privind istoricul traducerilor facute in cadrul platformei, a traducerilor salvate, sau chiar sectiunea in care se poate intra in contact cu intreaga comunitate din spatele platformei, totul fiind special gandit pentru a oferi o experienta mai buna.

The site’s new look is now consistent with other Google products, and updated labeling and typography make it easier to navigate. For instance, you’ve always been able to upload documents for translation, but now that feature is easier to find.

Google Translate. Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cat de mare este schimbarea de care au parte utilizatorii care foosesc acum platforma companiei Google, modificarile aduse aratand ca intentia americanilor este de a imbunatati platforma. Google Translate poate fi accesat de catre oricine pe web, insa daca doriti, exista inclusiv aplicatii pentru iPhone si Android care va permit sa faceti traduceri in timp real, indiferent unde va aflati, atat timp cat aveti internet.