iPhone. ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru Telefoane

iPhone. Un anunt important pentru telefoanele folosite de sute de milioane de clienti este facut, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

iphone baterie

iPhone. Daca ai un telefon vechi de cel putin 1 an, atunci acest anunt este pentru tine, deoarece Apple a impus deja o schimbare care s-ar putea sa afecteze produsul pe care-l folosesti. Mai exact, incepand cu iOS 12.1 compania Apple a inclus iPhone 8, iPhone 8 Plus, si iPhone X pe lista telefoanelor care au performantele limitate daca bateriile sunt prea uzate.

iPhone. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Apple au decis sa limiteze performantele telefoanelor care au bateriile prea uzate, iar inlocuirea bateriei este singura solutie de a readuce lucrurile la normal. Apple a lansat la finalul aunlui trecut, dupa un scandal international, un program prin care schimba bateriile telefoanelor iPhone la pretul de doar 30 de dolari, sau euro.

iPhone. ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru Telefoane

iPhone. Acest program a fost creat pentru a le permite oamenilor sa-si inlocuiasca bateriile vechi ale iPhone cu unele care sa ofere performantele de top pe care le au telefoanele. Programul se incheie pe data de 31 decembrie 2018, dupa care pretul pentru inlocuirea bateriei revine la valoarea de 49/69 de dolari, deci pana la mai mult decat dublu fata de valoarea actuala.

iPhone. Pentru telefoanele iPhone 8, sau mai vechi, pretul pentru inlocuirea bateriei creste la 49 de dolari incepand de la 1 ianuarie, iar pentru modelele mai scumpe, pretul creste la 69 de dolari. Puteti verifica in meniul de setari pentru baterie daca aveti performantele telefonului iPhone limitate si trebuie sa inlocuiti bateria, si va recomand sa o faceti de indata intr-un service autorizat Apple.