RCS & RDS. PROBLEME MARI pe Final de An in Romania

RCS & RDS. Noi probleme foarte mari au aparut pe final de an in Romania, operatorul telefonie fiind in fata unei situatii care este greu de rezolvat.

RCS & RDS probleme

RCS & RDS. In mod surprinzator are probleme mari pe final de an in Romania, operatorul de telecomunicatii trecand printr-o perioada incare nu se mai poate lauda cu mai nimic substantial pe piata telecom. Dupa cum prea bine stiti dela, Telekom a intrecut Digi Mobil in ceea ce priveste numaru de clienti portati in retelele de telefonie mobila si telefonie fixa, ceva cu care grupul RCS & RDS se lauda in fiecare trimestru fiscal, insa se pare ca incep sa apara si problemele.

RCS & RDS. Operatorul a „spart piata” cu abonamentele sale ieftine pentru telefonie mobila, chiar daca serviciile sunt proaste, insa numarul de clienti a crescut in mod constant, pana in T3 2018 fiind campion la portari. Ei bine, daca Orange si Vodafone nu si-au prea batut capul pentru a concura cu RCS & RDS, Telekom o face dupa ce a pierdut cateva milioane de clienti, iar noile sale oferte au inceput deja sa afecteze grupul Digi, pentru inceput la numarul de portari.

RCS & RDS. PROBLEME MARI pe Final de An in Romania

RCS & RDS. Ofertele pe care le are acum sunt similare cu cele de la Telekom, mai ieftine decat cele de la Vodafone si Orange, insa lumea care gandeste logic, n-ar trebui sa se uite la 2 euro si sa ignore ofertele competitorilor. Telekom are internet si minute nelimitate la 5 euro pe luna, RCS & RDS le ofera prin Digi Mobil ceva mai ieftin, dar diferenta dintre calitatea retelelor este „de la cer la pamant”, iar diferenta de bani este atat de mica, incat chinui nu mai merita.

RCS & RDS. A trecut dintr-o pozitie de atac intr-un in care va trebui sa se apere cu oferte si mai bune, cu preturi si mai mici pentru serviciile pe care le are, deoarece in cazul telefoniei mobile are serviciile cele mai proaste din Romania. Pe partea de internet si televiziune lucrurile sunt complet diferite, insa RCS & RDS are nevoie si de divizia mobila pentr a-si mentine ritmul de crestere, si a continua sa-si creasca incasarile, insa cei de la Telekom cam incep sa le dea mari batai de cap.

Articolul precedentiPhone. ATENTIE! Anunt IMPORTANT pentru Telefoane
Articolul următoreMAG. REDUCERI de 1900 LEI la ULTIMELE iPhone SE din Stoc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.