RCS & RDS. PROBLEME MARI pe Final de An in Romania

RCS & RDS. Noi probleme foarte mari au aparut pe final de an in Romania, operatorul telefonie fiind in fata unei situatii care este greu de rezolvat.

RCS & RDS probleme

RCS & RDS. In mod surprinzator are probleme mari pe final de an in Romania, operatorul de telecomunicatii trecand printr-o perioada incare nu se mai poate lauda cu mai nimic substantial pe piata telecom. Dupa cum prea bine stiti dela, Telekom a intrecut Digi Mobil in ceea ce priveste numaru de clienti portati in retelele de telefonie mobila si telefonie fixa, ceva cu care grupul RCS & RDS se lauda in fiecare trimestru fiscal, insa se pare ca incep sa apara si problemele.

RCS & RDS. Operatorul a “spart piata” cu abonamentele sale ieftine pentru telefonie mobila, chiar daca serviciile sunt proaste, insa numarul de clienti a crescut in mod constant, pana in T3 2018 fiind campion la portari. Ei bine, daca Orange si Vodafone nu si-au prea batut capul pentru a concura cu RCS & RDS, Telekom o face dupa ce a pierdut cateva milioane de clienti, iar noile sale oferte au inceput deja sa afecteze grupul Digi, pentru inceput la numarul de portari.

RCS & RDS. PROBLEME MARI pe Final de An in Romania

RCS & RDS. Ofertele pe care le are acum sunt similare cu cele de la Telekom, mai ieftine decat cele de la Vodafone si Orange, insa lumea care gandeste logic, n-ar trebui sa se uite la 2 euro si sa ignore ofertele competitorilor. Telekom are internet si minute nelimitate la 5 euro pe luna, RCS & RDS le ofera prin Digi Mobil ceva mai ieftin, dar diferenta dintre calitatea retelelor este “de la cer la pamant”, iar diferenta de bani este atat de mica, incat chinui nu mai merita.

RCS & RDS. A trecut dintr-o pozitie de atac intr-un in care va trebui sa se apere cu oferte si mai bune, cu preturi si mai mici pentru serviciile pe care le are, deoarece in cazul telefoniei mobile are serviciile cele mai proaste din Romania. Pe partea de internet si televiziune lucrurile sunt complet diferite, insa RCS & RDS are nevoie si de divizia mobila pentr a-si mentine ritmul de crestere, si a continua sa-si creasca incasarile, insa cei de la Telekom cam incep sa le dea mari batai de cap.

10 COMENTARII

  1. Și eu am pățit ceva similar cu Telekom
    Am reziliat contractul după o săptămâna
    Cu proces bine-nțeles pe care l-am câștigat și am cerut și cheltuieli de judecată .

  2. abonamente ieftine cu viteza de tot rasul …. pe h+ viteza de 0.3mbps si pe 4g max 10mbps in oras … ii inteleg la asa preturi mici,dar mai bine cereau naiba preturi ca la celalalte retele mobile si ofereau calitate

  3. Asa – si care e marea problema daca Telekom a depasit RDS la nr de portari intr-o luna, dupa ce au pierdut milioane de abonati ? Asta conteaza, o luna , sau conteaza numarul total de portari, de abonati ?
    Orange si Vodafone la ce sa concureze cu Digi, ca de la ei au plecat toti cei portati ?
    Viteza internetului mobil la Digi, da, e o problema – desi nu peste tot sunt vitezele mentionate de titel mai sus – as zice ca e cam 10 in orase mici si cam 30 in cele mari, poate nu uniform.
    Si telekom ce sansa are sa mai existe daca nu aplica strategia Digi, cu preturi mici ? Macar sa fie in stare sa le sutina.

  4. UNiste MARI ȚEPARI, acești TELEKOM…Am avut acum 3 ani, la fel ABONAMENT internet NELIMITAT, pe atunci la 10 Euro…În mod real, DOAR 1,5 GB erau la viteza 4G, restul de internet “nelimitat” nu putea încărca o pagina de știri sportive. CEA MAI INFECTĂ COMPANIE DE TELEFONIE, te mint și te înșeală pe față. M-au păcălit ca mi se oferă o tableta la abonament net+tv la același preț că la RDS..În realitate dupa ce am semnat contractul agentul de teren, nu mai raspundea la telefon iar la prima factură mi-am dat seama că de fapt jigodiile nu adăugau TVA…desi la telefon îți spuneau ca TVA este inclus…

  5. Da, ieftin plătești ieftin primești! Ce sa faci dacă asa cere piața în momentul de fata. Cine vrea ceva mai bun, plătește puțin în plus! Piața este libera, ai de unde alege!

  6. corect… am 2 cartele un digi obosit care nu il folosesc deloc dar il iau in concediu pt backup si un telekom 4g cu internet nelimitat la doar 5 eur. Prind o viteza perfecta pt telekom aprox 75 mb cam in orice zona a orasului in zonele centrale ajunge si la 120…

  7. Nu știu despre ce viteze mici vorbiți voi. Eu am trecut în urma cu câteva luni de la Vdf la RDS numai după ce am testat temeinic tot. Rds avea semnal full în zone unde vdf stătea mai slab iar vitezele sunt cam net superioare pe oriunde ma duc. Și pe vdf aveam abonamente mari, din alea red. Chiar nu înțeleg comentariile voastre. Eu am migrat numai după ce am testat. Și momentan RDS bate vdf.
    Cât despre Telekom, orice relație am avut cu ei a adus dezamăgiri sau tepe. Nu m-aș mai duce la ei nici sa dea totul gratuit și la viteza maxima. Pentru ca înșelăciunea la ei este deja cultura organizațională.

  8. Un “articol” de tot ra…atul. Ăștia scriu numai mizerii, nu m-aș mira să o facă contra cost. Marș la muncă, nesimțiților!

  9. Sunteti niste mincinoși.
    Acest articol e reclama la telekom și antireclamă la Digi.
    Am net de la Digi și sunt foarte multumit.
    Unde nu are acoperire Digi(de exemplu între Borsec și Toplița),nu are nici un alt operator.
    De exemplu am abonament de serviciu Vodafone.
    Din suceava și până în Vrancea,buzau , Galați, Brăila am net excelent.
    Și dacă oamenii spuneți că nu se uita la diferența de 3 euro e o alta minciună.