iOS 12. UMILINTA TOTALA pentru Android 9 al Google

iOS 12. Android 9 al companiei Google are parte de o noua umilinta din partea sistemului de operare al companiei Apple, iata ce probleme exista intre ele.

iOS 12 android 9

iOS 12. Sistemul de operare al companiei Apple ramane in continuare superior celui oferit de catre compania Google intr-o privinta extrem de importanta, care conteaza foarte mult pentru consumatorii din intreaga lume. La final de noiembrie, iOS 12 a ajuns sa fie instalat pe 75% dintre toate iPhone, iPad, si iPod Touch-urile compatibile, adica undeva pe aproape 1 miliard de terminale la nivel global, rata de adoptie fiind uluitoare in comparatie cu ceea ce se intampla cu Android 9.

iOS 12. a fost lansat mai tarziu decat Android 9, diferenta intre ele fiind de cam o luna, insa in ciuda acestui lucru, sistemul de operare al celor de la Apple ste instalat pe mai multe telefoane si tablete decat cel al Google. Diferenta foarte mare intre iOS 12 si Android 9 sta in faptul ca Apple a stiut sa gandeasca un sistem de actualizari foarte complex care aduce noutatile imediat pe toate terminalele, in timp ce Google inca se lupta cu producatorii parteneri sa ofere ceva similar.

iOS 12. UMILINTA TOTALA pentru Android 9 al Google

iOS 12 android 9 rata adoptie

iOS 12. Pana acum, cei de la Google nici macar n-au listat Android 9 printre sistemele de operare care sunt instalate pe terminale la nivel global deoarece rata de adoptie este atat de mica incat nici nu merita raportata in comparatie cu celelalte. Aceasta diferenta uriasa arata cat de mare este problema Android 9 in comparatie cu iOS 12, dar si cat de putine mai poate face compania Google pentru a oferi o experienta mai buna pentru clientii telefoanelor cu acest sistem de operare.

iOS 12. Desi utilizatorii de iDevice-uri nu s-au grabit initial sa faca update la noile versiuni ale iOS, iata ca pe masura ce timpul a trecut, iar problemele au inceput sa fie rezolvate, lumea a inceput sa aiba incredere in actualizari. Pana la sfarsitul anului e posibil ca iOS 12 sa ajunga la o rata de adoptie de 80%, iar pana la lansarea primei versiuni beta a iOS 13, e posibil sa ajunga la 90%, daca se vor vinde si mai multe iDevice-uri noi in urmatoarele 6 luni.