macOS 10.14.2 Beta 4 a fost Lansat de catre Apple

macOS 10.14.2 Beta 4

macOS 10.14.2 beta 4 a fost lansat a fost lansat de catre compania Apple in aceasta seara, fara ca vreo noua versiune beta pentru iOS, watchOS, sau tvOS sa fie oferita de catre americani. macOS 10.14.2 beta 4 nu este o actualizare majora pregatita de catre compania Apple, americanii imbunatatind performantele generale si rezolvand diverse probleme de functionare raportate.

In momentul de fata macOS 10.14.2 beta 4 poate fi descarcat de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma macOS direct din Mac AppStore, sau centrul dedicat lor in website-ul Apple. Din pacate inca nu a fost lansata si versiunea public beta a sistemului de operare, asa ca utilizatorii obisnuiti vor mai avea de asteptat pentru ea.

Articolul precedentDigi Mobil. DEPASITA in PREMIERA de catre Telekom
Articolul următoreMAG. GALAXY S7 cu 1400 LEI REDUCERE de Ziua Nationala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.