Windows 10. ATENTIE, Functia EXTREM de IMPORTANTA

Windows 10. O functie extrem de importanta este anuntata de catre Microsoft pentru lansare in calculatoarele utilizatorilor, iata ce schimbare aduce.

Windows 10 microfon

Windows 10. O noua functie extrem de importanta a fost anuntata de catre compania Microsoft pentru lansare in curand pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea aducand ceva ce nimeni nu credea ca va fi oferit prea curand. Windows 10 are implementata de Microsoft o functie care le permite oamenilor sa vada care dintre aplicatiile instalate in propriile calculatoare folosesc microfonul pentru a asculta tot ceea ce se intampla in jurul lor, fie cu acordul utilizatorilor, sau fara.

Windows 10. Functia are la baza o iconita care este vizibila in task bar, ea fiind implementata in versiunea 19H1 care este testata in momentul de fata cu cei care participa in programul beta de testare a sistemului de operare. Implementarea acestei functii pentru Windows 10 vine ca o noua masura de securitate oferita de catre cei de la Microsoft, pentru a-i asigura pe utilizatori ca nu sunt spionati de catre vreo aplicatie instalata in calculatoarele lor.

Windows 10. ATENTIE, Functia EXTREM de IMPORTANTA

Windows 10. Iconita respectiva ne spune daca microfonul este folosit in orice moment de catre vreun program, accesarea sa afisand si lista de programe care acceseaza aceasta componenta in timp real. Aceeasi iconita va permite si accesarea sectiunii cu setari care permit controlarea accesului la microfon din Windows 10, astfel ca utilizatorii de PC-uri vor avea acces mult mai simplu la optiunile care ii asigura ca tot ceea ce fac nu poate fi ascultat de catre alte persoane.

If multiple apps are using your microphone, then it will just list how many are actively using your microphone. We still have a bit more to do, stay tuned!” Microsoft explained.

Windows 10. Aceasta este doar una dintre noutatile aduse de catre actualizarea 19H1, deoarece sunt implementate inclusiv modificari pentru Start Menu, optiunea de a sincroniza mai usor ceasul sistemului de operare cu serverele Microsoft, si multe altele. Desigur ca momentan nu se stie cand urmeaza sa fie lansata aceasta actualizare pentru Windows 10, ea mai avand nevoie de o perioada de testare pentru a se asigura ca nu are probleme, la fel ca versiunile anterioare.