Windows 10. NOI PROBLEME pentru Calculatoare

Windows 10. Noi probleme pentru calculatoare sunt raportate de catre utilizatorii care au instalat cea mai recenta actualizare in propriile calculatoare.

Windows 10 probleme

Windows 10. Recent compania Microsoft a relansat October 2018 Update, doar ca in luna noiembrie, iar asta pentru ca nu a reusit sa rezolve problemele descoperite de catre clienti in luna in care trebuia initial sa ofere actualizarea. Trecand peste aceasta problema serioasa, cei de la Microsoft au relansat actualizarea, iar acum utilizatorii Windows 10 raporteaza alte probleme serioase cu sistemul de operare, unele pe care compania promite ca le va rezolva, cand are timp.

Windows 10. Prima problema serioasa pe care o are sistemul de operare are legatura cu aplicatia Windows Media Player, pe care probabil nu foarte multa lume o mai foloseste, dar care este blocata complet cand vine vorba despre folosirea barei de navigare pentru video. Utilizatorii nu mai pot folosi aceasta functionalitate a Windows 10 dupa ce instaleaza October 2018 Update in calculatoare, deci sunt obligati sa foloseasca alte aplicatii, si probabil oricum putini folosesc altceva in afara VLC.

Windows 10. NOI PROBLEME pentru Calculatoare

Windows 10. Cea de-a doua mare problema, care a fost descoperita acum cateva saptamani, teoretic rezolvata, dar practic nerezolvata, are legatura cu asocierea fisierelor cu anumite programe instalate in calculatoare. Din pacate, utilizatorii nu mai pot asocia anumite tipuri de fisiere din calculataorele cu Windows 10 cu programe pe care le au instalate, astfel incat acestea sa le deschida chiar de la prima accesare, iar Microsoft inca nu are o solutie nici pentru aceasta problema, mult mai serioasa decat cealalta.

The venerable app, which has resolutely stuck at version 12 since the days of Windows 7, has suffered a little at the hands of Windows 10 build 17763.134 (aka the October 2018 Update, which finally appeared in November). According to the gang at Redmond, “users may not be able to use the Seek Bar”, thanks to the gift of 1809. No more skipping to the good bits for you. More serious is the latter issue: borked Win32 defaults. Windows allows users to specify a default app to use to open specific file types.

Windows 10. Desi sistemul de operare are probleme foarte mari, pe bursa din SUA compania inregistreaza un succes rasunator, reusind sa intreaca Apple, ca si cum totul ar fi roz, iar lucrurile ar merge exact asa cum ar trebui. Windows 10 a avut probleme chiar din momentul in care a fost lansat de catre compania Microsoft, iar lucrurile sigur nu se vor schimba oricate actualizari vor fi lansate de catre americani, asa ca trebuie doar rabdare, sau sa alegeti macOS.