Samsung GALAXY S10. NOI IMAGINI Arata Schimbarea MAJORA

Samsung GALAXY S10. Noi imagini arata schimbarea importanta care este pregatita pentru ecran de catre Samsung, iata "ochii" care te-ar putea urmari peste tot.

Samsung GALAXY S10 ecran

Samsung GALAXY S10. Dupa cum prea bine stiti deja, acest model de telefon va avea un nou tip de ecran, Infinity-O, iar pentru acesta cei de la Samsung vor folosi o taietura in ecran pentru a ascunde una, sau doua, camere, nu un decupaj. Aceasta schimbare facuta de catre compania Samsung pentru design-ul telefonului Samsung GALAXY S10 are menirea de a diferentia produsele sale de cele ale concurentei din China, ideea in sine fiind foarte interesanta.

Samsung GALAXY S10. Pana acum am vazut brevete de inventie care prezentau modul in care ar urma sa fie integrata camera frontala in ecranul telefonului, insa acum vedem si cateva imagini care arata o idee diferita. Avand in vedere ca pentru Samsung GALAXY S10 este asteptata o camera frontala duala in anumite modele, cineva s-a gandit sa ne prezinte si modul in care ar putea fi integrata o asemenea componenta sub ecran, rezultatul final fiind destul de ciudat.

Samsung GALXY S10. NOI IMAGINI Arata Schimbarea MAJORA

Samsung GALAXY S10 ecran taietura

Samsung GALAXY S10. Plecandu-se de la prezumtia ca acele doua camere nu vor avea senzori de imagine la fel de mari, se prezinta ideea de a implementa camerele una langa cealalta in taieturi separate, intr-o singura taietura, sau in colturi diferite ale ecranului. Ca sa fiu sincer, dintre toate cele trei idei prezentate, doar prima pare a arata oarecum normal, celelalte doua facand ecranul Samsung GALAXY S10 sa arate destul de ciudat, in special a doua.

Samsung GALAXY S10 ecran taietura camera

Samsung GALAXY S10. Pana acum cei de la Samsung n-au dat de inteles in vreun fel cam cum isi imagineaza ei ca ar trebui sa arate camerele integrate in ecranele telefoanelor, deci totul se bazeaza acum doar pe concepte si imaginatie. Totusi, ceea ce vedem acum prezentat pentru Samsung GALAXY S10 urmeaza sa ajunga inclusiv in alte modele de telefoane in 2019, pentru ca in China totul este copiat, indiferent de la ce producator vine.