Samsung GALAXY S10. Functia SPECIALA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10. O functie speciala este confirmata pentru lansare in noua serie de telefoane mobile, iata ce tehnologie mult asteptata va fi oferita.

Samsung GALAXY S10 cititor

Samsung GALAXY S10. O functie speciala este implementata in aceasta serie de telefoane, compania coreeana dorind sa le ofere clientilor sai ceva ce pana acum nu le-a oferit intr-o forma de acest gen, desi alti competitori au facut-o. Mai exact, pentru Samsung GALAXY S10 este implementat un cititor de amprente ultrasonic sub ecranul telefonului, unii spunand ca tehnologia folosita pentru aceasta functie speciala este integrata in exclusivitate in aceste modele.

Samsung GALAXY S10. Pentru a crea aceste componente, cei de la Samsung au ales deja doua companii chinezesti care le vor produce, GIS si O-Film Tech urmand a furniza cititoarele incepand cu ianuarie 2019. Aceasta este perioada in care este estimata sa inceapa productia pentru cititorul de amprente ultrasonic ce va fi integrat sub ecranul Samsung GALAXY S10, el fiind prezentat ca fiind cel mai bun creat vreodata, superior celui integrat in Huawei MATE 20 Pro.

Samsung GALAXY S10. Functia SPECIALA CONFIRMATA

Samsung GALAXY S10. S-a spus in repetate randuri ca sunt probleme foarte mari de productie pentru aceste componente care vor fi folosite in noile telefoane, insa se pare ca s-au gasit si solutii pentru ele. Cei de la Huawei n-au avut mari dificultati in a integra cititoare de amprente sub ecranele Huawei MATE 20 Pro, asa ca e putin probabil ca pentru Samsung GALAXY S10 sa existe obstacole de acest gen, mai ales ca Samsung va produce singure unele componente, si isi va asambla telefoanele.

Taiwan-based General Interface Solution (GIS) and China’s O-film Tech are likely to share the orders for ultrasonic in-display fingerprint sensors from Samsung Electronics for its flagship Galaxy S10 lineup. GIS and O-film will roll out efforts to win more orders from Samsung if the Korea-based vendor decides to extend the use of the ultrasonic in-display fingerprint technology to its Galaxy Note lineup.

Samsung GALAXY S10. Cititorul de amprente montat sub ecran va fi una dintre functiile cheie ale telefonului, iar asta pentru ca trend-ul in Asia este de a renunta la cele exterioare, si la recunoastere faciala, pentru aceasta tehnologie. Samsung GALAXY S10 va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019 si urmeaza sa fie lansat undeva pe la jumatatea lunii martie a anului viitor la preturi care sunt estimate a fi mai mari decat cele ale seriei actuale.