WhatsApp. Functie NOUA Lansata pentru Telefoane

WhatsApp. O functie noua este lansata pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, americanii oferind un nou mod de a interactiona cu utilizatorii.

whatsapp share

WhatsApp. O noua functie a fost lansata de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga incepand de noaptea trecuta, distributia sa oficiala pentru telefoane fiind pornita, fara ca actualizarea aplicatiei sa fie necesara. Mai exact, vorbim despre o noua functie pe care WhatsApp o ofera pentru telefoanele Android, acestea avand posibilitatea de a partaja intr-un mod complet nou informatiile care sunt preluate din alte aplicatii pe care le folosim.

WhatsApp. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta functionalitate implementata pentru aplicatie, utilizatorii cu telefoane Android putand acum sa vada si un preview pentru informatiile transmise. Aceasta schimbare este foarte importanta deoarece le ofera utilizatorilor WhatsApp posibilitatea de a beneficia de un sistem avansat de vizualizare a datelor inainte ca ele sa fie transmise catre alti utilizatori din cadrul platformei, deci informatiile false nu vor fi repartajate prea usor.

WhatsApp. Functie NOUA Lansata pentru Telefoane

WhatsApp. Aceasta functie este deocamdata disponibila doar pentru repartajarea de informatii catre doua sau mai multe persoane din cadrul platformei, deci nu si pentru trimiterea catre o singura persoana. Sistemul integrat de catre cei de la WhatsApp abia a fost lansat pentru distributie in lumea intreaga, deci e foarte posibil sa nu va apara chiar imediat in aplicatie, si daca se intampla asta, va trebui sa aveti rabdare pana cand va fi disponibil inclusiv pentru noi in Romania.

WhatsApp. Foarte multe noutati sunt in proces de testare in momentul de fata, compania americana integrand functii interesante atat pentru utilizatorii de telefoane iPhone, cat si pentru cei de telefoane Android. Din pacate, separat de functiile bune care sunt pregatite pentru WhatsApp, exista si schimbarea care va aduce reclamele in sectiunea Status, aceasta fiind gandita pentru a afisa reclame printre povestile pe care le vedem de la prietenii pe care ii urmarim, cam cum se intampla si la Instagram.