Prima Pagina iPhone ATENTIE! TEAPA MARE cu o Aplicatie pentru iPhone

ATENTIE! TEAPA MARE cu o Aplicatie pentru iPhone

16

 

iphone teapa aplicatii

Apple se lauda ca App Store este un magazin de aplicatii care este foarte bine protejat de catre angajatii sai, insa desigur ca aceasta este o mare minciuna, deoarece magazinul e plin de tepe. Printre aplicatiile gandite sa pacaleasca oamenii s-a aflat pana noaptea trecuta si una facuta de niste brazilieni care doreau doar sa le traga o teapa utilizatorilor iPhone.

Aplicatia creata de catre ei promitea sa masoare ritmul cardiac prin cititorul de amprente Touch ID, al telefoanelor, lucru care desigur ca este imposibil, deoarece nu exista acolo un senzor pentru asa ceva. Brazilienii cereau 90 de dolari anual pentru a permite folosirea acestei functionalitati, iar din cate se pare, au si existat persoane care au platit aceasta suma.

ATENTIE! TEAPA MARE cu o Aplicatie pentru iPhone

iphone teapa aplicatii app store

Dupa multe plangeri facute de catre clienti, si de catre presa, cei de la Apple s-au trezit intr-un final, si au sters aplicatia respectiva din App Store, desi ea nici nu trebuia sa apara acolo. Cum a trecut aceasta aplicatie de “riguroasa verificare” pe care o face compania Apple pentru aplicatiile publicate in App Store este foarte greu de inteles, insa iata ca totusi unii oameni au fost pacaliti.

Desi aceasta aplicatie a fost stearsa din App Store, problema este ca fie exista altele nedescoperite, fie vor aparea altele in viitor, care vor incerca sa pacaleasca oamenii. Va recomand sa nu va lasati pacaliti de aplicatiile de acest gen, cu functii pe care Apple nu le ofera, dar ele promit sa vie le aduca, majoritatea fiind tepe pentru ca daca nu exista senzorul fizic, nu poti avea functionalitatea.

Articolul anteriorCentenarul Marii Uniri. LIVE PARADA BUCURESTI, ALBA IULIA
Urmatorul articoliPhone. Politia vrea sa faca ILEGALA Trimiterea Pozelor din Telefon
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.