iPhone XS. Probleme SERIOASE CONFIRMATE de Apple

iPhone XS. Probleme serioase au fost confirmate chiar de catre compania Apple pentru noua serie de telefoane, iata cat de mari sunt dificultatile americanilor.

iphone xs probleme apple

iPhone XS. Seria principala de telefoane vandute de catre compania Apple nu pare sa treaca printr-o perioada chiar atat de grozava, lucru care a fost recunoscut oficial inclusiv de catre cei din Cupertino. In fata tuturor zvonurilor care sugereaza faptul ca vanzarile iPhone XS si iPhone XR sunt sub asteptari, si ca productia este redusa, Apple a reactionat, si a confirmat faptul ca al doilea este cel mai bine vandut model de telefon din oferta sa, inca din ziua lansarii.

iPhone XS. Desigur ca Apple nu a oferit cifre privind vanzarile inregistrate de catre telefoanele sale, asa ca nu avem de unde sa stim exact ce se intampla cu seria de produse, e clar ca iPhone XR e mai popular. Asta inseamna ca atat iPhone XS, cat si iPhone XS Max inregistreaza vanzari inferioare, iar asta e o problema foarte serioasa pentru Apple, pentru ca preturile de vanzare ale acestor modele sunt cele care-i aduc profitul cel mai mare.

iPhone XS. Probleme SERIOASE CONFIRMATE de Apple

iPhone XS. Chiar daca vanzarile seriei mai scumpe erau mai mici decat se astepta lumea, pretul foarte mare pentru ele i-ar fi asigurat companiei Apple incasari si profit peste asteptari, insa se pare ca asta nu se intampla. iPhone XR nu este telefonul care aduce pentru Apple profit foarte mare la vanzare, iar daca iPhone XS si iPhone XS Max nu au vanzarile chiar atat de mari, atunci T4 2018 se va dovedi a fi unul foarte problematic pentru americani.

iPhone XS. Ca sa fiu complet sincer, nu m-ar mira ca pentru T4 2018 cei e la Apple sa anunte vanzari inferioare celor inregistrate in T4 2017, dar si incasari doar usor mai mari, cu o crestere nesemnificativa din toate punctele de vedere. Exista un motiv foarte bun pentru care Apple a decis sa nu mai anunte cifre privind vanzarile telefoanelor iPhone, iar succesul mai mic al seriei iPhone XS este cel mai probabil “de vina” pentru aceasta decizie.