eMAG. Aniverseaza 17 ani cu REDUCERI URIASE in Romania

eMAG. Magazinul online aniverseaza 17 ani de activitate cu reduceri uriase in Romania pentru clienti, oferte de 10 milioane de LEI fiind pregatite pentru noi.

emag 17 ani reduceri

eMAG. Cel mai mare magazin online din Romania implineste 17 ani de existenta, iar maine va avea in aceasta pagina o gama extrem de variata de reduceri pentru toti clientii dornici sa profite de ele. Vorbim despre campania anuala de reduceri a celor de la eMAG pentru sarbatorirea infiintarii magazinului online, iar ca de obicei vorbim despre reduceri oferite sub forma de card-uri cadou care ofera extra reducere pentru alte produse disponibile in magazin.

eMAG. Produsele din cadrul magazinului online vor avea reduceri substantiale maine, insa separat de ele, cei care profita de promotii vor avea deasebenea posibilitatea de a beneficia si de a extra-reducere la cumparaturi viitoare. Asa s-a intamplat in fiecare an in care cei de la eMAG au avut reduceri cu ocazia sarbatoririi aniversarii, iar tot ca in fiecare an, vorbim despre minim cateva zeci de mii de produse cu reduceri foarte mari, din cam toate categoriile de produse.

eMAG. Aniverseaza 17 ani cu REDUCERI URIASE in Romania

eMAG. Extra reducerile vin intr-o limita de 10 milioane de LEI, adica atunci cand suma tuturor extra reducerilor din aceasta pagina va atinge acea limita, campania promotionala se va incheia pentru romani. De la telefoane mobile, si pana la scutece pentru bebelusi, eMAG va avea maine o gama extrem de variata de produse cu promotii excelente, totul completat de extra reducerile care sunt oferite pentru cumparaturi viitoare facute de catre clientii din Romania.

eMAG. In urma succesului avut de Black Friday, aniversarea celor 17 ani de activitate in Romania este o noua ocazie de a arata cat de mari pot fi reducerile pentru produsele cele mai cautate de catre romani. In aceasta idee, veti avea ocazia de a cumpara tot ceea ce va doriti de la eMAG la preturi mult mai bune decat v-ati fi imaginat, insa totul in decursul unei singure zile, asa ca ar fi bine sa va duceti la indeplinire toate dorintele cat inca veti mai avea ocazia.