iPhone. Vestea PROASTA pentru Modelele din 2019

iPhone. O veste foarte proasta pentru telefoanele care vor fi lansate anul viitor vine astazi, iata cum va dezamagi compania Apple fanii in anul 2019.

iphone 5g 2019

iPhone. Asteptarile pentru modelele din 2019 sunt foarte mari in randul fanilor, insa din pacate astazi vine o veste proasta cu privire la noutatile pe care compania Apple vrea sa le implementeze pentru ele. Mai exact, surse din cadrul Apple sustin ca implementarea conectivitatii 5G in telefoanele iPhone nu va avea loc din anul 2019, ci abia din anul 2020, americani dorind sa astepte pentru ca suficient de multe retele de telefonie mobila sa fie lansate la nivel global.

iPhone. Aceasta decizie va limita performantele telefoanelor in ceea ce priveste vitezele de download care pot fi atinse de catre utilizatori, iar in Europa, inclusiv Romania, asta inseamna ca nu ne vom putea bucura de primele retele 5G. In Romania este de asteptat ca primele retele 5G sa fie lansate in 2020, cel mai probabil chiar la inceputul anului, insa modelele iPhone care vor fi lansate in 2019 nu vor fi capabile sa se conecteze la ele, deci nu el vom putea folosi.

iPhone. Vestea PROASTA pentru Modelele din 2019

iPhone. Apple a actionat la fel inclusiv in cazul lansarii retelelor 3G si 4G, preferand sa nu ofere de la bun inceput suport pentru aceste tehnologii, si sa astepte ca retelele sa devina disponibile la scara mai larga inainte de a implementa tehnologiile. Problema mai mare este ca Apple ar putea decide sa ofere initial suport limitat pentru retelele 5G in iPhone, iar tari ca Romania sa nu aiba posibilitatea de a le folosi, insa totul depinde de modul in care vor fi gandite modem-urile pentru telefoane.

Apple Inc. plans to hold off until at least 2020 before offering an iPhone that can connect to the next generation of high-speed phone services coming next year. The delay may make it easier for rivals like Samsung Electronics Co. to win over consumers to phones that connect to 5G networks, which will provide a leap forward in mobile data speeds when they are introduced in 2019.

iPhone. Pana acum am auzit cateva zvonuri care sugerau faptul ca retelele 5G nu sunt o prioritate acum pentru compania Apple, iar acest lucru nu ar trebui totusi sa mire, pentru ca totul se potriveste cu ceea ce am vazut in trecut. Practic, daca veti dori sa testati primele retele 5G, va trebui sa va orientati catre telefoane Android incepand de anul viitor, insa daca aveti rabdare, atunci poate ca vom putea folosi in 2020 retelele 5G din Romania si pe iPhone.