Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Acesta e DESIGN-ul FINAL

Samsung GALAXY S10. Design-ul final este prezentat in exclusivitate in imagini, si arata ca o mare dezamagire pentru fanii care asteapta noul telefon mobil.

Samsung GALAXY S10 poze

Samsung GALAXY S10. Design-ul final al telefonului mobil dezvoltat de catre compania Samsung este prezentat astazi pentru prima oara multumita unor surse care au schitele de productie ale companiei coreene. Vorbim despre un clip video cu o reprezentare 3D a design-ului viitorului telefon, ea aratandu-ne in avans exact cum arata Samsung GALAXY S10, iar zvonurile aparute in ultimele luni se dovedesc a fi complet adevarate, asa cum spera foarte multa lume.

Samsung GALAXY S10. Puteti observa ca noul telefon are intr-adevar o camera tripla, in versiunea Plus, care are ecran cu diagonala de 6.4 inch, aceasta fiind pozitionata orizontal in carcasa, pentru a face loc si unei baterii de capacitate mai mare. In partea frontala avem un ecran cu margini mai mult decat generoase, cu mult mai mari decat se astepta lumea, mai ales ca Samsung GALAXY S10 va avea camera ascunsa intr-un decupaj vizibil in partea dreapta a ecranului.

Samsung GALAXY S10. EXCLUSIV, Acesta e DESIGN-ul FINAL

Samsung GALAXY S10. Dimensiunile telefonului sunt de 157.5 x 75 x 7.8mm, deci nu va fi nici pe departe atat de subtire, iar ecranul cu diagonala de 6.4 inch va avea rezolutia clasica de 2920 x 1440 pixeli, cu 511 ppi. 6 GB si 8 GB de memorie RAM vor fi integrati in Samsung GALAXY S10, in timp ce noua baterie va avea doar 3700 mAh, iar camera tripla va avea doi senzori de 16 megapixeli, si unul de 13 megapixeli, camera frontala fiind deasemenea duala.

Samsung GALAXY S10. Privind telefonul per ansamblu, mi se pare a fi o mare dezamagire, pentru ca nu uimeste cu absolut nimic, iar maginile groase si decupajul fac design-ul cu atat mai stupid si mai penibil. Daca aceste reproduceri 3D ale schitelor de productie pentru Samsung GALAXY S10 sunt reale, atunci sunt sanse foarte mari ca telefonul sa fie o noua mare dezamagire de la coreeni, iar asta o va costa serios Samsung in evolutia din 2019.