Samsung GALAXY NOTE 9. PENIBIL, Cum s-a Facut de RAS Samsung

Samsung GALAXY NOTE 9. Compania Samsung s-a facut recent de ras cu telefonul sau, iata cat de penibila a devenit situatia pentru cei din Coreea de Sud.

Samsung GALAXY NOTE 9 penibil

Samsung GALAXY NOTE 9. Este cel mai recent telefon premium lansat de catre compania Samsung, este si ultimul din 2018, asa ca trebuie promovat pentru ca lumea sa nu ute de el, insa nu totul se intampla asa cum ar trebui. Compania Samsung promoveaza Samsung GALAXY NOTE 9 in intreaga lume in fiecare zi, insa ieri s-a descoperit ca in Nigeria cei care fac asta utilizeaza telfeoane iPhone pentru a distribui mesajele pentru promovarea telefonului.

Samsung GALAXY NOTE 9. Promovarea unui telefon Samsung de catre reprezentanti ai companiei, dar folosind un iPhone, este cu atat mai penibila, pentru ca demonstreaza ca nici macar anagajatii, sau partenerii, nu folosesc acele telefoane. Desigur ca dupa ce intreaga lume a vazut cat de penibil s-a facut de ras compania coreeana cu promovarea Samsung GALAXY NOTE 9, mesajul de promovare a fost sters, impreuna cu contul de pe care a fost facuta promovarea, dar asta doar temporar.

Samsung GALAXY NOTE 9. PENIBIL, Cum s-a Facut de RAS Samsung

Samsung GALAXY NOTE 9. Desigur ca aceasta nu este prima oara cand compania Samsung se face de ras cu o greseala atat de penibila, deoarece acum cateva saptamani ceva similar s-a intamplat in Arabia Saudita. Atunci tot Samsung GALAXY NOTE 9 a fost promovat de pe iPhone de catre cei care se ocupa de promovarea produselor companiei coreene, deci vorbim despre greseli care se repeta, si care arata ca telefoanele Apple sunt preferate inclusi de catre cei care promoveaza Samsung.

Samsung GALAXY NOTE 9. In trecut am vazut diverse vedere care au promovat produsele companiei coreene folosind telefoanele celor de la Apple, insa e cu atat mai penibil sa vezi chiar reprezentanti ai companiei facand asta. Samsung GALAXY NOTE 9 este un telefon bun, insa problemele de acest gen arata ca nu toata lumea este chiar atat de entuziasmata sa il detina, iar cei care-l promoveaza nici macar nu se obosesc sa-l foloseasca pentru asta.

62 COMENTARII

  1. Nici Rusia nu e o țara importantă???
    “Russian brand ambassador for Samsung, Ksenia Sobchak, is reportedly being sued by the South Korean smartphone producer, for allegedly being caught in public using an iPhone X instead of handsets she was supposed to be promoting. Ksenia Sobchak was hired by Samsung to market its smartphones in the country, with the Russian TV presenter, journalist, and politician contracted to use the smartphones in public. Under the terms of similar agreements between companies and influential people, they are not typically allowed to be seen using competing products in public, a rule that Sobchak broke.”
    Și încă câteva cazuri de vedete din SUA pe care nu le mai amintesc aici.

  2. Crezi ca lucrurile astea se intampla doar la Samsung? Sa fim seriosi, e ca si cum ai zice ca toti angajatii Rolls Royce conduc Rolls Royce si sunt sigur ca nu e asa si sunt si mai sigur ca nici macar nu conduc toti masini din grupul BMW. Crezi ca toti angajatii Orange sunt abonati la Orange sau crezi ca cine lucreaza la Apple nu are un dispozitiv cu Windows prin casa sau ceva similar? Daca da, atunci ai o gandire tare puierila. La fel si cu furatul secretelor, cum crezi ca in ultimii ani stim aproate totul despre un iPhone cu cateva saptamani/luni inainte sa apara? Asta nu mai e spionaj sau infidelitate legata de marca?

  3. Doar la Apple si fanaticii lor nu ai voie sa folosesti altceva , bine aschia nu sare departe de trunchi , cum e sacul (Apple ) si peticul , avari si egoisti .

  4. Da, ca si vreau Miele cu display de cat un cot pt a plati ceva useless…
    Marcelica sa o lasam asa…ca Miele face lucrurile ce trebuie pt acest segment mai bine ca acest samsung unde probabil platesti 500€ doar pe display, ca deh ca are, chemi taxiul din el etc
    HAHA
    Asta e frigider pt adolescenti

  5. Da, ca si vreau Miele cu display de cat un cot pt a plati ceva useless…
    Marcelica sa o lasam asa…ca Miele face lucrurile ce trebuie pt acest segment mai bine ca acest samsung unde probabil platesti 500€ doar pe display, ca deh ca are, chemi taxiul din el etc
    HAHA
    Asta e frigider pt adolescenti

  6. Draga mArcelica, anunta-ma cand samsung joaca in liga cu Miele, Thermador, La Cornue etc

    Samsung are cel mai scump obiect la pretul unde ceilalti cam abia pornesc
    Asta e nasol cu saracii, ca nu au cum sa incerce si sa compare/sa foloseasca, dar in acelasi timp dau si comentarii ca si cum ar fi facut-o si sunt in tema

  7. De regulă, angajații care lucrează în departamente care să aibă nevoie de comunicare mobilă primesc instrumentele (aparate) și pachetele de servicii (abonamentele, cartelele prepay) plătite de firmă (unde am lurat eu așa a fost, angajații mei așa au), deci, dacă ești Samsung, nu-i dai angajatului tău – care se ocupă cu promovare, de marketing etc – un telefon Apple (sau nu-i dai voie să acceseze conturile de firmă, folosind un alt telefon decât cel autorizat pe numele său și care ai grijă să fie Samsung).
    Sunt opțiuni de bază în enterprise și ceea ce s-a întâmplat ține de firmă, nu de angajat/colaborator.

    PS: știi cumva de vreun caz în care angajații Apple să fi folosit orice altceva – în situații similare – decât dispozitive Apple?

  8. Da.
    Ți-am zis, nu folosesc (l-am instalat la început și, după ce am văzut că mă ține bateria doar… 4 sau 6 ore cred, am renunțat complet, pentru că pe MacOS ajungeam și la 12 ore).

  9. Daaaaa, foaaaarte “penibil”, nu am ce zice, mai ales că s-a întâmplat într-o țară foaaaarte “importantă” ???
    Dacă vouă vi se pare că faptele a câtorva angajați denotă vina întregii companii Samsung, nu pot spune nimic altceva.
    Note 9 rămâne un produs exceptional, cu sau fără prostia unor angajați plătiți cu 4-5 euro/zi dintr-o țară precum Nigeria.

  10. ” a câtorva angajați ” Viorele iar esti necitit
    “Samsung exec: I use iPhone, iPad, Macs at home” deci deja prea multi ca sa ne mai prefacem orbi sau altceva
    Pt viorel si aia sunt platiti cu 5 euro/zi…doamne nici nu cred ca poti trai cu atatia bani..
    Doamne Viorel asta rade de propria persoana..te intelgem draga cand iti dai toti banii pe un samsung

  11. Viorel a explodat cand vede ca pana si angajati pe langa CEO folosesc iPhone
    Viorel doar arata ca esti sarac si vrei sa primesti cat mai mult pt banii dati, atata tot, asa cum este si la Dacia Logan, la cat de ieftina ai primesti foarte multe

  12. Nici Rusia nu e o țara importantă???
    “Russian brand ambassador for Samsung, Ksenia Sobchak, is reportedly being sued by the South Korean smartphone producer, for allegedly being caught in public using an iPhone X instead of handsets she was supposed to be promoting. Ksenia Sobchak was hired by Samsung to market its smartphones in the country, with the Russian TV presenter, journalist, and politician contracted to use the smartphones in public. Under the terms of similar agreements between companies and influential people, they are not typically allowed to be seen using competing products in public, a rule that Sobchak broke.”
    Și încă câteva cazuri de vedete din SUA pe care nu le mai amintesc aici.

  13. “cu sau fără prostia unor angajați plătiți ”

    Deja jigneste si ataca niste angajati pe care nici nu ii cunoaste acest Viorel
    Penibil arata cat de disperat esti ca ai dat bani pe o mizerie

  14. Si ce vină are Samsung că un partener nu și-a onorat obligațiile contractuale? Vorbim de un contract comercial în care ambele părți au drepturi și obligații. Nu are Samsung nicio vină că prezentatoarea aia a folosit iPhone.

    Hagi era imaginea BMW in România, într-o perioadă. Dacă ar fi condus un Mercedes duminica la prânz, ar fi fost umilința BMW, sau vina lui Hagi? Întreb pentru Makaroni ..

  15. Din pacate pt tine Hagi are un 530X cu pachet M,deci imaginea coincide cu alegerea persoanala
    deci cu daca si cu poate nu prea merge aici. Aici e ca si cum directorii bine platiti de la Dacia au personal tot dacia
    Aici toti cei ce lucreaza la samsung , au produse personale Apple

  16. Ăștia care sunteți bogați de vă permiteți un amarat de iPhone și spuneți că cei care folosesc Samsung sunt săraci, frigiderul asta costa mai mult decât mașina aia sh care o aveți, și da se conectează la telefonul Samsung , împreună cu televizorul de 75 inch și cele de 65 din dormitoare și de pe balcon, sa nu mai zic de mașinile de spălat. https://uploads.disquscdn.com/images/82db3925679fc090f4cf5dbd0eabc5d249fc69840ebcee63d8c0db48fcbfcada.jpg

  17. Se vede clar cat de inapoiati sunt fanii apple,srb asta e in urma si cu vocabularu’ si cu tehnologia;
    Ba vezi ca cată astia de la apple agramati!
    Pot confirma ca atat angajatii apple folosesc produse samsung,fie telefoane fie laptopuri.
    Apple a ajuns atat de jos ca nu stie cum sa mai urce,se se astepte la locu 4 ca vin aia de la One Plus peste ei.

  18. te-a intrebat cineva ceva? nu ne intereseaza opinia sau comentariile unui tiigan ce nici macar nu a inteles comentariul de mai sus

  19. “Samsung is an absolute circus of a company. Exploding batteries, promoting their products from an iPhone, childish ads, circus keynotes,toxic working conditions. Zero respect for them”
    Deci doar idiottii pot avea respect pt o asemena companie

  20. sper ca glumesti…e ca si cum ai spune ca cel mai scump model dacia se compara si este precum un VW
    Deci asta isi ia cel ce nu isi permite un VW full options si isi ia dacia full options

  21. Hop imediat sari necondiționat in apărarea lui Samsung. Atât in articol cât și in comentariul meu nu s-a făcut absolut nici o referire la vina lui Samsung!
    Doar ca sunt penibile pt imaginea Samsung astfel de incidente,atât.
    De ce nu aud de promoteri Apple care folosesc Samsung? Apple nici nu are nevoie de ambasadori de imagine,nici nu cred ca exista așa ceva,vedetele care le folosesc produsele fac reclama absolut gratuită,nu trebuie sa fie plătiți pt asta,căci coincide cu alegerea lor personală.
    Apoi,când apare un nou Galaxy sau Note,media e sufocata de atâta reclame la ele(o grămada de bani) iar la iPhone le număr pe degetele de la o mâna reclame la ele. Nici nu mai țin minte când am văzut ultima data in media la noi o reclama la un iPhone.

  22. ahahah…buna asta… sincer arata ca o mizerie, e clar ca aia nu au designeri…mai ales cum se integreaza cu mobilierul ca prezentare…dar nah e samsung ce pretentii poti avea

  23. Crezi ca lucrurile astea se intampla doar la Samsung? Sa fim seriosi, e ca si cum ai zice ca toti angajatii Rolls Royce conduc Rolls Royce si sunt sigur ca nu e asa si sunt si mai sigur ca nici macar nu conduc toti masini din grupul BMW. Crezi ca toti angajatii Orange sunt abonati la Orange sau crezi ca cine lucreaza la Apple nu are un dispozitiv cu Windows prin casa sau ceva similar? Daca da, atunci ai o gandire tare puierila. La fel si cu furatul secretelor, cum crezi ca in ultimii ani stim aproate totul despre un iPhone cu cateva saptamani/luni inainte sa apara? Asta nu mai e spionaj sau infidelitate legata de marca?

  24. Da, ca si vreau Miele cu display de cat un cot pt a plati ceva useless…
    Marcelica sa o lasam asa…ca Miele face lucrurile ce trebuie pt acest segment mai bine ca acest samsung unde probabil platesti 500€ doar pe display, ca deh ca are, chemi taxiul din el etc
    HAHA
    Asta e frigider pt adolescenti

  25. Draga mArcelica, anunta-ma cand samsung joaca in liga cu Miele, Thermador, La Cornue etc

    Samsung are cel mai scump obiect la pretul unde ceilalti cam abia pornesc
    Asta e nasol cu saracii, ca nu au cum sa incerce si sa compare/sa foloseasca, dar in acelasi timp dau si comentarii ca si cum ar fi facut-o si sunt in tema

  26. De regulă, angajații care lucrează în departamente care să aibă nevoie de comunicare mobilă primesc instrumentele (aparate) și pachetele de servicii (abonamentele, cartelele prepay) plătite de firmă (unde am lurat eu așa a fost, angajații mei așa au), deci, dacă ești Samsung, nu-i dai angajatului tău – care se ocupă cu promovare, de marketing etc – un telefon Apple (sau nu-i dai voie să acceseze conturile de firmă, folosind un alt telefon decât cel autorizat pe numele său și care ai grijă să fie Samsung).
    Sunt opțiuni de bază în enterprise și ceea ce s-a întâmplat ține de firmă, nu de angajat/colaborator.

    PS: știi cumva de vreun caz în care angajații Apple să fi folosit orice altceva – în situații similare – decât dispozitive Apple?

  27. deci e de bine, ca te lasa sa intalezi cam orice pe mac
    Decat un laptop cu windows ce poti pune doar windows …
    Poate nu ti-ai dat seama dar ai facut un compliment chiar daca cu totii stim ca nu asta ai vrut

  28. Si eu am cativa colegi care au ambele sisteme de operare pe MacBook si mi se pare perfect normal sa recunosti ca fiecare produs (software in acest caz) are avantaje si dezavantaje.

  29. E ca și cum ai instala android pe iPhone din moment ce pui Windows pe un mac înseamnă că ești dezamăgit de mac os

  30. nope, inseamna doar ca un program sau mai multe programe nu au suport sau merg mai bine pe windows…
    De ex, cei ce se si joaca insteleaza windows pe mac,alti driveri etc
    Ce treaba are dezamagirea sau nu cunosti definitia acestui cuvant? cand poti avea absolut tot? ceea ce dincolo mai greu
    Voi cu windows sunteti dezamagiti ca nu puteti instala macOS , asa da

  31. Cine te lasa sa instalezi orice pe mac? Spuneam ca daca ai putea instala orice pe mac (aplicatii, jocuri) nu ai mai pune Windows pe el. CIne pune Windows pe Mac o face in mare parte pentru accesul software care e mai vast.

  32. Am macbook și am avut Windows pe el și mac os în același timp, după mi-am luat gaming PC , macbook e bun pentru editare poze/ video și office work. Pe când pc-ul e power user pentru orice.

  33. Întreab-o dacă putea accesa cu laptopul respectiv, atunci când era pe Windows, vreun serviciu și vreo aplicație dedicate angajaților Apple; în funcție de cum sunt protocoale de securitate, dacă routerele nu recunosc OS-ul, nu te lasă să accesezi nici măcar un bit din rețeaua internă.

  34. Astăzi dispozitivele sunt suficient de puternice ca să rulezi alte OS-uri în mașini vrtuale, fără să mai trebuiască să le instalezi efectiv.

  35. Eu vorbeam de cei cu gaming ce au nevoie de driveri,eu cu parallels sunt ok mai ales noua versiune
    Chit ca si vm e f bun

  36. Am sa o întreb, dar acum lucrează la Google. Și da folosește un iPhone 7 plus , a zis că nu o mai interesează telefonul de ultimă generație că și ăla face același lucru, adică Instagram și YouTube

  37. Dar ce condiție ar trebui să existe ca să fiu îndreptățit să iau apărarea lui Samsung? (dacă o pot numi “apărare”)

    Of mai amfetamine, ce simpatic ești tu când folosești cuvinte al căror sens nu îl stăpânești bine ??

  38. Am 2 OS instalate pe server (anumite librării pe care le folosesc pot fi puse doar pe Windows); în rest folosesc OS cu care vin dispozitivele (Windows pe PC, Mac pe laptop).

  39. Am auzit că softul care permite Mac să ruleze Windows este foarte bun, însă nu m-am găsit niciodată în situația de a avea nevoie să-l testez (eu folosesc doar aplicații de birou și media).

  40. Corect. Eu am și macbook pro și PC de gaming , laptopul abia îl folosesc odată pe luna. Pe când PC ul e aprins de 2ani in fiecare zi , cel puțin 2 ore pe azi stau pe el. Windows e Windows , libertate, la fel ca un android fata de iPhone.

  41. Eu am windows 10 pe iMac și nu îmi lipsește absolut nimic de pe Mac OS. Toate programele de editare foto sunt pe Windows și merg absolut impecabil. Nicio singură diferență între Mac OS și Windows la capitolul ăsta.

    Mac OS era mai bun la editare audio cândva deoarece driverele de Windows (DirectX) aveau latență mare dar cu drivere ASIO, nu ai nicio problemă (latență 0).

    Mac OS are prea multe limitări față de windows, așa că nu… mulțumesc!