AirPods. DOUA Modele NOI Pregatite de Apple

AirPods. Doua modele noi de casti wireless sunt pregatite pentru lansare de catre compania Apple, iata ce noutati urmeaza sa aduca acestea pentru clienti.

airpods upgrade

AirPods. Daca asteptai cu nerabdare sa cum peri noi perechi de casti de la compania Apple, ei bine, vestea buna este ca doua noi modele sunt pregatite pentru lansare. Mai exact, conform celebrului analist asiatic Ming-Chi Kuo, cei de la Apple vor sa lanseze o noua versiune a castilor AirPods la inceputul anului 2019, si o alta versiune in cursul anului 2020.

AirPods. Prima versiune, care va fi lansata la inceputul anului 2019, urmeaza sa aduca doar optiunea de incarcare wireless, pe care compania americana a anuntat-o inca de anul trecut. Apple a tot amanat lansarea castilor AirPods care se incarca wireless, insa iata ca la inceputul anului 2019 urmeaza sa ofere intr-un final si aceasta versiune a castilor sale.

AirPods. DOUA Modele NOI Pregatite de Apple

AirPods. In ceea ce priveste a doua versiune a castilor wireless, aecasta este pregatita pentru lansare in 2020, si urmeaza sa aduca un design complet nou pentru acest produs. Cum urmeaza sa arate acest design nou nu se stie deocamdata, insa avand in vedere ca Apple a lansat castile AirPods pe piata cu destul timp in urma, era de asteptat sa vedem asemenea schimbari.

We attribute AirPods’ dramatic growth (14–16mn, 26–28mn, 50–55mn, 70–80mn and 100–110mn units in 2017, 2018, 2019, 2020, and 2021, respectively) to 1) the upgraded model with wireless charging support to benefit shipments to launch in 1Q19, 2) the all-new design model to boost replacement demand to launch in 1Q20, 3) an innovative user experience, and 4) high integration with iOS and Mac products. In summary, AirPods is Apple’s most popular accessory ever, and it currently has the best growth momentum among Apple products.

AirPods. Aceste schimbari pentru castile Apple urmeaza sa aduca si o crestere a costurilor de productie pentru produs, iar de aici ne putem gandi si la o crestere a pretului castilor. Castile AirPods nu sunt tocmai cele mai ieftine din categoria lor, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura va fi crescut pretul, si daca vanzarile vor mai creste in urma acestei actiuni.