Skype. Functie UIMITOARE Lansata de Microsoft

skype transcrieri

Skype. Platforma de comunicatie online are anuntata astazi o functie uimitoare de catre compania Microsoft, americanii lansand pentru lumea intreaga ceva ce putini credeau ca vor avea. Mai exact, incepand de astazi, platforma Skype va transcrie in timp real tot ceea ce spun utilizatorii in cadrul apelurilor audio si video facute prin intermediul aplicatiilor.

Skype. Sistemul de transcriere in timp real a conversatiilor este implementat cu ajutorul inteligentei artificiale, care le va permite chiar si celor cu deficiente de auz sa participe la conversatii. Functia este disponibila pentru toate toate tipurile de apeluri facute prin intermediul Skype, inclusiv in cazul celor facute in grup, asa ca transcrierea nu se limiteaza doar la o persoana.

Skype. Functie UIMITOARE Lansata de Microsoft

Skype. Aceasta functie este foarte importanta pentru ca aduce pentru platforma ceva ce nu exista in alta activa la nivel global, transcrierile fiind de obicei disponibile dupa conversatii. Separat de aceasta functie, Skype va fi deasemenea capabila sa faca inclusiv traduceri in timp real pentru 20 de limbi de pe glob, astfel ca oameni din diverse tari vor putea vorbi normal.

Today, Skype joins the world in celebrating the United Nations International Day of Persons with Disabilities with the launch of call captioning with live captions & subtitles. This new feature works on the latest version of Skype for one-on-one calls with a friend, coworker, or to any phone number, as well as in group calls with a work team or friend group. The live captions & subtitles feature provides a more inclusive experience for everyone in the Skype community, especially for people who are deaf or hard of hearing.

Skype. Implementarea acestei functii era asteptata de ceva vreme de catre foarte multi dintre ce care folosesc platforma, si iata ca ea ajunge intr-un final pentru unele tari. Desigur ca nu va puteti astepta ca transcrierile pentru conversatii sa fie facute si in limba romana, Skype oferind initial suport pentru limba engleza, si alte cateva limbi de pe glob.