MacBook Air 2018. Prima PROBLEMA Raportata de Clienti

MacBook Air 2018 camera

MacBook Air 2018. Noul laptop al companiei Apple a fost lansat cu nu foarte mult timp in urma, insa din pacate iata ca are parte de o problema care frustreaza un numar destul de mare de clienti. Mai exact, acestia se plang din cauza faptului ca MacBook Air 2018 are probleme cu noua camera FaceTime implementata de catre compania Apple, calitatea apelurilor fiind foarte proasta.

MacBook Air 2018. Pe forumurile de discutii ale Apple se plang tot mai multe persoane din cauza acestei probleme, deci ea nu este una izolata, iar cei din Cupertino nu par sa o recunoasca. Persoanele care raporteaza problema sustin ca fac apeluri la calitate care este inferioara celei oferite de catre camera iPhone 7, desi MacBook Air 2018 nu are o camera cu mult mai buna.

MacBook Air 2018. Prima PROBLEMA Raportata de Clienti

MacBook Air 2018. O cauza clara care genereaza aceasta problema nu a fost deocamdata descoperita, insa pare destul de clar faptul ca totul e legat de software, nu de hardware. Problema mai mare e ca si modelele MacBook Air 2018 din magazinele celor de la Apple au aceeasi problema, deci e clar nevoie de un update de soft pentru ca lucrurile sa revina la normal.

I just bought the new MacBook Air, noted that the HD camera is so blurry. The photo that captured using this MacBook turns out to be worse than my iPhone 7 front camera. I got the 2018 air for just one day and the issue was there the first time I tried the camera. What I can also confirm is that the lens is physically clear. The blurring is uniform across all regions of the image and independent of environmental lighting, so it is definitely from either sensor resolution or software instead of optics.

MacBook Air 2018. Apple nu a recunoscut problema, iar momentan nu exista utilizatori care sa fi confirmat oficial ca sunt inlocuite unitatile prezentate in magazine cu acest defect. In ciuda acestui lucru, e destul de clar faptul ca MacBook Air 2018 nu are parte de cea mai simpla lansare, insa Apple va rezolva cu siguranta toate problemele clientilor sai.