Google. Functia Pixel 3 care ar fi GROZAVA pe iPhone

Google. O noua functie pentru telefoanele Pixel 3 ar fi grozava inclusiv in telefoanele iPhone, iata ce le ofera de astazi compania americana clientilor sai.

google pixel transcrieri

Google. O functie foarte utila pentru telefoanele Pixel 3 a fost lansata recent de catre compania americana, si foarte multa lume abia ar asteapta sa o aiba disponibila inclusiv in telefoanele iPhone. Vorbesc despre o noua functie pentru telefoanele Pixel 3 care transcrie orice fel de conversatii facute folosind functia de apeluri telefonice, iar mai jos puteti vedea cum arata o transcriere facuta folosind acest sistem integrat in telefoanele Pixel 3 ale americanilor.

Google. Aceasat functie pentru telefoanele Pixel 3 a fost promisa acum ceva vreme, ea avand denumirea Call Screen Transcripts, iar lansarea are loc mult mai devreme decat se asteptau multi dintre clienti. Desigur ca deocamdata noua functie este oferita de catre Google unui numar limitat de utilizatori care o au activata printr-o actualizare software, deci nu toti cei care detin un telefon Pixel 3 o pot folosi pentru a transcrie apelurile telefonice facute.

Google. Functia Pixel 3 care ar fi GROZAVA pe iPhone

google pixel 3 transcrieri

Google. Orice fel de apel telefonic pentru cae se poate face o transcriere are o avertizare redata pentru persoana care nu are telefon Pixel 3 si nu stie ca o asemenea fucntie poate fi activata pentru telefoanele mobile. Google Assistant este folosit pentru a face transcrierile apelurilor telefonice, tot ceea ce spun utilizatorii cu Pixel 3 fiind transmis catre software-ul celor de la Google, iar din serevrele companiei se face si transcrierea pe care o primesc oamenii.

Google. Desi functia in sine este foarte utila, si sunt sigur ca multi si-ar dori sa o aiba disponibila inclusiv pentru telefoanele iPhone, nu stiu cati ar vrea ca Google Assistant sa asculte tot ceea ce spun ei. Aceasta este, practic, si marea bariera in calea implementarii acestui gen de sisteme la scara larga, iar multi dintre cei care vor afla unde ajung toate conversatiile, vor renunta la sistem pentru a nu putea fi spionati in ceea ce spun catre alte persoane.