Windows 10. NOUTATI IMPORTANTE Anuntate de Microsoft

Windows 10. O serie de noutati importante sunt anuntate de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce schimbari serioase sunt prezentate.

Windows 10 iconite

Windows 10. O serie de noutati foarte importante au fost anuntate de catre Microsoft zilele trecute pentru aplicatiile din seria Office, insa iata ca astazi aflam si despre schimbari majore inclusiv pentru sistemul de operare. Mai exact, daca saptamana trecuta erau anuntate iconite noi pentru aplicatiile din suita Office a companiei Microsoft, ei bine iata ca acum aflam ca inclusiv Windows 10 urmeaza sa aiba parte de iconite noi implementate de catre cei din Redmond.

Windows 10. Informatia vine de la omul care conduce echipa de design pentru aplicatiile din suita Office, el afirmand ca modificarile facute pentru iconitele Excel, Word, Powerpoint, etc, vor fi implementate si pentru intregul sistem de operare. Toate iconitele pe care sistemul de operare Windows 10, sau alte servicii ale Microsoft, le are/au vor fi modificate intr-un stil similar cu cel folosit pentru aplicatiile din suita Office, in cadrul unui upgrade masiv pentru americani.

Windows 10. NOUTATI IMPORTANTE Anuntate de Microsoft

Windows 10 iconite aplicatii

Windows 10. In imaginea de mai sus puteti vedea o parte dintre schimbarile care ar putea fi oferite pentru utilizatorii sistemului de operare, cel care a anuntat aceste modificari oferind si posibilitatea de a vedea viziunea companiei. Practic, urmeaza sa vedem o schimbare vizuala importanta pentru iconitele aplicatiilor si serviciilor oferite prin Windows 10, insa nu si una pentru interfata intregului sistem de operare, care urmeaza sa ramana in cea mai mare parte neschimbata.

It is a huge undertaking to build a common system and design 10 icons at the same time. Now that we have established the system we will start to scale it across all of Microsoft.

Windows 10. De la aplicatia Mail, si pana la cea Photos, sistemul de operare va avea parte de noutati foarte interesante care il vor face, poate, chiar mai atractiv pentru unii dintre cei care-l folosesc in mod constant. Din pacate, deocamdata nu se stie cand anume ar urma sa fie oferite toate aceste schimbari majore pentru Windows 10 si utilizatorii din lumea intreaga, asa ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem care sunt planurile reale ale celor de la Microsoft privind sistemul de operare.