iPhone XS. Masuri RADICALE Luate de catre Apple

iPhone XS. Compania Apple a luat o serie de masuri radicale pentru a-si creste vanzarile seriei, acestea fiind cu foarte mult sub asteptarile conducerii.

iphone xs marketing

iPhone XS. Vanzarile acestei serii de telefoane ale companiei americane nu sunt chiar atat de bune precum spera Tim Cook, asa ca in premiera, cei din Cupertino sunt nevoiti sa devina ceva mai creativi. V-am spus in weekend ca iPhone XR a fost oferit gratuit in premiera pentru publicul unui show TV, insa separat de asta, Apple s-a apucat de facut reduceri substantiale pentru telefoanele sale din cauza problemelor cu vanzarile la nivel global.

iPhone XS. Apple nu a mai oferit pana acum reduceri mari atat de repede dupa lansarea unor noi modele ale iPhone, insa in tarile “cu apa calda” clientii au parte de oferte foarte bune la operatorii de telefonie, si chiar in magazine. Foarte multe schimbari sunt facute de catre Apple pentru a creste vanzarile, unii dintre angajatii echipelor de marketing avand alte proiecte oprite pentru a se concentra total pe cresterea vanzarilor iPhone XS si iPhone XR la nivel global.

iPhone XS. Masuri RADICALE Luate de catre Apple

iPhone XS. In SUA cei de la Apple s-au apucat inclusiv sa prezinte o oferta cu iPhone XR la pret substantial redus fata de cel de baza, ceva ce pana acum compania nu a mai facut cu vreun alt model lansat. Tot ca parte a strategiilor de marketing, Apple s-a apucat de modificat paginile de prezentare pentru iPhone XS si iPhone XR pentru a pune in evidenta unele dintre caracteristicile care conteaza cu adevarat pentru consumatori, ca performante, autonomia, sau calitatea camerei.

Company executives moved some marketing staff from other projects to work on bolstering sales of the latest handsets in October, about a month after the iPhone XS went on sale and in the days around the launch of the iPhone XR, according to a person familiar with the situation. This person described it as a “fire drill,” and a possible admission that the devices may have been selling below some expectations. The person asked not to be identified discussing private strategy changes.

iPhone XS. Toate aceste informatii din “bucataria Apple” vin dupa ce acum o saptamana ni s-a confirmat iar si iar ca partenerii celor din Cupertino raporteaza vanzari slabe pentru noile modele de telefoane. informatiile de acum nu fac altceva decat sa confirme fara dubiu faptul ca Apple are probleme foarte mari cu telfeoanele iPhone XS si iPhone XR, insa e posibil ca marketing-ul sa n-o poata salva si de aceasta data, sau cel putin asa par a sta lucrurile.