iPhone XS. Premiu pentru Cea mai BUNA CAMERA din 2018

iPhone XS. Noul model de telefon al companiei Apple a fost premiat pentru ca are cea mai buna camera integrata intr-un smartphone lansat in cursul anului 2018.

iphone xs camera

iPhone XS. Telefonul companiei Apple a fost premiat zilele trecute pentru faptul ca are cea mai buna camera implementata intr-un telefon lansat in cursul anului 2018, devansand Google Pixel 3, dar si Huawei P20 Pro, sau Huawei Mate 20 Pro. Cei de la DPReview au acordat acest premiu pentru iPhone XS, unul surprinzator, avand in vedere ca DxOMark inca listeaza Huawei P20 Pro ca fiind telefonul care are cea mai buna camera, inca de acum 6 luni, fara a fi intrecut de catre iPhone XS.

iPhone XS. Stim deja ca Apple a implementat o noua camera duala in seria sa de telefoane, pe care a imbunatatit-o folosind inteligenta artificiala, iar pentru aceasta realizare americanii sunt laudati pe deplin. DPReview lauda iPhone XS pentru ca are autofocalizare pe care te poti baza, pentru ca are o gama foarte larga de culori, inclusiv HDR, dar si pentru ca imbunatateste substantial calitatea pozelor, in comparatie cu performantele iPhone X.

iPhone XS. Premiu pentru Cea mai BUNA CAMERA din 2018

iPhone XS. Noul senzor de imagine folosit pentru camera iPhone XS este laudat pentru faptul ca este capabil sa inregistreze poze cu o gama atat de variata de culori, functia Portret fiind deasemenea laudata, desi imi vine greu sa fac acelasi lucru. iPhone XS Google Pixel 3 este laudat pentru calitatea mult mai buna a pozelor in cazul inregistrarii lor in conditii de luminozitate foarte scazuta, dar per total, camera nu este mai buna decat cea a telefonului Apple.

But the iPhone XS takes the top spot overall thanks to a more rounded feature set that includes class-leading video, reliable AF, wide color capture and HDR display of imagery, plus a range of improvements over the original iPhone X. New in the XS is a larger image sensor in the main camera for better dynamic range and low light performance, and a refined Portrait Mode. In a snub to traditional cameras, the XS allows you to choose your aperture after you shoot – all the way from F1.4 to F16.

iPhone XS. Ca sa fiu sincer, sunt surprins ca telefonul celor de la Apple este premiat ca avand cea mai buna camera dintre toate cele lansate in cursul anului 2018, si sunt sigur ca altii vor fi de aceeasi parere. Desi compania Apple a imbunatatit substantial camera din iPhone XS in comparatie cu cea a modelelor anterioare, nu stiu daca e chiar mai buna decat ceea ce au reusit sa faca Huawei, sau Google, insa Samsung a fost constant intrecuta.