iPhone XS. Camera UMILITA de cele ale Telefoanelor Android

iPhone XS trece printr-un nou test care ii face de rusine camera integrata de catre Apple, iPhone X trecand printr-o situatie similara, dar mai rusinoasa.

iphone xs camera umilita

iPhone XS. Telefonul companiei Apple este umilit de catre telefoane chinezesti necunoscute intr-un test privind comparatia calitatii pozelor facute folosind camerele integrate. testul a fost facut de catre binecunoscutul youtuber Marques Brownlee, el facand poze cu telefoanele, publicandu-le intr-un clip video, si cerandu-le oamenilor sa spuna care sunt mai bune, fara sa stie de la ce telefoane provin.

iPhone XS. 16 telefoane au participat la acest test, printre ele numarandu-se iPhone X, Huawei MATE 20 Pro, Samsung GALAXY S9, Note 9, si cate telefoane necunoscute. iPhone XS a avut camera comparata cu cea a Blackberry Key2, iar oamenii au ales poza facuta cu telefonul canadienilor, deoarece ea a fost mai luminoasa, si a avut culori mai calde decat cea facuta de telefonul Apple.

iPhone XS. Camera UMILITA de cele ale Telefoanele Android

iPhone X. Acest model a fost umilit de-a dreptul de Pocophone F1, telefonul care are un pret ce reprezinta doar o treime din cel al Apple, fiind ales de catre oameni, desi teoretic ar trebui sa aiba o camera inferioara. Acelasi lucru s-a intamplat si cu RED Hydrogen One, care costa de 4 ori mai mult decat Pocophone, dar poza facuta de telefonul chinezesc a fost preferata de catre oameni.

iphone xs camera umilita telefoane

Puteti vedea in imaginea de mai sus ca inclusiv Google Pixel 3 a fost intrecut de catre Huawei P20 Pro, iar Pocophone a intrecut inclusiv Samsung GALAXY Note 9. Motivul pentru aceste surprize are la baza faptul ca pozele au fost incarcate pe Instagra si Twitter, unde s-au dat voturile, iar compresia lor la incarcare acolo a stricat calitatea, iar performantele camerelor telefoanelor scumpe n-au mai contat.