Samsung GALAXY S10. Detaliul SECRET al Telefonului

Samsung GALAXY S10. Un detaliu secret al telefonului a fost dezvaluit astazi, si ne arata de ce iPhone XS inca are ceva ce-i ofera superioritate in fata telefonului coreean.

Samsung GALAXY S10 secret

Samsung GALAXY S10. Astazi au fost dezvaluite in premiera imagini reale cu versiunea Plus care va fi lansata in primavara anului viitor pe pietele globale, telefonul fiind reprodus in baza unor schite ale unor parteneri ai coreenilor. In aceste imagini vedem un telefon care indeplineste cerintele fanilor celor de la Samsung, avand margini subtiri pentru ecran, insa in mod surprinzator, Samsung GALAXY S10 are totusi margini usor mai groase decat iPhone XS.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca in partea inferioara, si mai mult ca sigur inclusiv in cea superioara, iPhone XS are margini mai subtiri pentru ecran decat telefonul pregatit de catre coreeni. Este drept ca iPhone XS nu are margini curbate pentru ecran, insa chiar daca Samsung GALAXY S10 le are, imaginile sunt afisate doar pana in partea laterala, nu si in acea curbura, ea fiind rezervata pentru alte elemente, mai putin utile.

Samsung GALAXY S10. Detaliul SECRET al Telefonului

Samsung GALAXY S10 secret design

Samsung GALAXY S10. In materie de design Apple a fost de multe ori peste Samsung, cu multe produse, insa cand vine vorba despre decupaje, e posibil ca iPhone XS sa arate mai bine decat noile modele de telefoane ale coreenilor. E clar ca iPhone XS are un decupaj urat, insa ceea ce se face cu Samsung GALAXY S10 arata ca designerii coreenilor nu prea au viziune cand vine vorba despre crearea unor telefoane care sa fie cu adevarat frumoase, si care sa atraga.

Samsung GALAXY S10. Vazand cum arata taietura din ecran pregatita pentru aceste modele de telefoane, nu ma asteptam ca Samsung sa faca si marginile ecranului mai subtiri decat cele ale iPhone XS, iar per total, design-ul nu e neaparat un avans fata de seria S9. Samsung GALAXY S10 arata foarte interesant, cu o taietura destul de ciudata in ecran, dar se putea si mai rau, dupa cum am vazut astazi in primul telefon 5G prezentat d catre Samsung.

Articolul precedentTelekom. Mos Nicolae aduce Telefoane cu Preturi MICI
Articolul următorFacebook. SOCANT, Documente SECRETE arata cum ne-a SPIONAT
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.