Samsung GALAXY S10. Detaliul SECRET al Telefonului

Samsung GALAXY S10. Un detaliu secret al telefonului a fost dezvaluit astazi, si ne arata de ce iPhone XS inca are ceva ce-i ofera superioritate in fata telefonului coreean.

Samsung GALAXY S10 secret

Samsung GALAXY S10. Astazi au fost dezvaluite in premiera imagini reale cu versiunea Plus care va fi lansata in primavara anului viitor pe pietele globale, telefonul fiind reprodus in baza unor schite ale unor parteneri ai coreenilor. In aceste imagini vedem un telefon care indeplineste cerintele fanilor celor de la Samsung, avand margini subtiri pentru ecran, insa in mod surprinzator, Samsung GALAXY S10 are totusi margini usor mai groase decat iPhone XS.

Samsung GALAXY S10. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca in partea inferioara, si mai mult ca sigur inclusiv in cea superioara, iPhone XS are margini mai subtiri pentru ecran decat telefonul pregatit de catre coreeni. Este drept ca iPhone XS nu are margini curbate pentru ecran, insa chiar daca Samsung GALAXY S10 le are, imaginile sunt afisate doar pana in partea laterala, nu si in acea curbura, ea fiind rezervata pentru alte elemente, mai putin utile.

Samsung GALAXY S10. Detaliul SECRET al Telefonului

Samsung GALAXY S10 secret design

Samsung GALAXY S10. In materie de design Apple a fost de multe ori peste Samsung, cu multe produse, insa cand vine vorba despre decupaje, e posibil ca iPhone XS sa arate mai bine decat noile modele de telefoane ale coreenilor. E clar ca iPhone XS are un decupaj urat, insa ceea ce se face cu Samsung GALAXY S10 arata ca designerii coreenilor nu prea au viziune cand vine vorba despre crearea unor telefoane care sa fie cu adevarat frumoase, si care sa atraga.

Samsung GALAXY S10. Vazand cum arata taietura din ecran pregatita pentru aceste modele de telefoane, nu ma asteptam ca Samsung sa faca si marginile ecranului mai subtiri decat cele ale iPhone XS, iar per total, design-ul nu e neaparat un avans fata de seria S9. Samsung GALAXY S10 arata foarte interesant, cu o taietura destul de ciudata in ecran, dar se putea si mai rau, dupa cum am vazut astazi in primul telefon 5G prezentat d catre Samsung.

15 COMENTARII

  1. Dacă tu îți vinzi organe pentru telefoane , pentru samsung s9…n9…z9 etc , asta nu înseamnă ca toată lumea face lucrul asta . Dacă pentru tine 5.000lei înseamnă o avere , abține-te și ieși ușor de aici , ca nu este locul tău , d o bitocule !

  2. Bine ca am uitat de laterale , nu se pun alea ca da rau la Apple :))
    Auzi la ala briliant , ai dat 6000 anul asta , lasa ca are briliantul din tine 7000 anul viitor .
    Cat despre avansul de care vorbeati ,, voi ganditi ?? 4 ani o sa va tina Apple cu designul asta briliant ;))

  3. Și nu uitați ca Apple a venit cu acest design anul trecut !! Pe când samsonisri râdeau , vai capul lor .
    Când a zis Apple ca iPhone X este cu 1 1/2 ani avans fata de restul Androizilor , nimeni nu a crezut-o , însă se pare ca a avut dreptate .

  4. Iar se compara gunoiul de samsung cu Briliantul Apple .. nu este loc de comparație între aceste doua brand uri .. angajații sunt mediocrii la samsung, nu au viziune nu au nimic de asta și scot 19372 de telefoane low cost .. aia întrețin compania și le dau suflu nu s9/s10 .. pe când Apple pe riscul ei scoate un telefon de 1000 de dolari se vinde bine nu aia e .. nu 193828 de telefoane telecomenzi

  5. Bogatii de pe internet ma lasa rece. Mai este unu pe aici care se viseaza bogat. Oamenii care au bani adevarati nu se lauda niciodata asa cum o fac pacalicii de mai sus si pacaliciu sef scrb.

  6. Bla, bla – iPhone cu decupaj = mizerie.
    Poate vrei sa te referi si la screnn/body ratio , care e tot mai bun la Samsung si cu marginile alea sus/jos. Si a fost si la S9 .
    Auzi pe ala ce behaie – “briliantul Apple ” – LOL , cap ai , creier ce-ti mai trebuie ?
    @ creed , aia care isi vand organe sunt cei apartinatori saivanului. Behehe

  7. Ba da iar e full de cacdroizi pe aici???Ciolanuleeee dute la furat cu tot cu popagalii tai si cauta ti un site de samsonisti..lasa neeee ,lasa neeeeee marsss

  8. Daca nimeni nu s-ar lauda in vreun fel ma gandesc cum aflati voi de oamenii cu bani ai societatii..
    Logica si creier 0 ah?! Deci prrostii ca tine sunt pacalicii