Samsung GALAXY S10 PLUS. EXCLUSIV, noul DESIGN ULUITOR

Samsung GALAXY S10 PLUS. Noul design al telefonului este prezentat in exclusivitate pentru fanii din lumea intreaga, si este exact ceea ce astepta toata lumea.

Samsung GALAXY S10 PLUS design

Samsung GALAXY S10 PLUS. Zilele trecute a fost publicata o prima versiune a noului design pe care telefonul companiei coreene urmeaza sa il aiba, insa el nu pea semana cu ceea ce am aflat din diverse zvonuri. Marginile ecranului erau cu mult mai groase decat a anuntat mai toata lumea, iar o versiune actualizata a design-ului Samsung GALAXY S10 PLUS a fost publicata noaptea trecuta, si ea arata telefonul la are viseaza multi dintre fanii companiei coreene.

Samsung GALAXY S10 PLUS. Cu ecranul sau impunator de 6.4 inch, noul telefon va avea margini foarte subtiri in partile inferioara si superioara ale panoului frontal, desi va exista un decupaj ciudata in partea dreapta a sa. Vedeti acolo foarte clar camera frontala duala care va fi folosita pentru Samsung GALAXY S10 PLUS, aceasta urmand a fi integrata in ecran intr-un decupaj care inconjoara panoul, si permite afisarea de imagini in spatiile goale.

Samsung GALAXY S10 PLUS. EXCLUSIV, noul DESIGN ULUITOR

Samsung GALAXY S10 PLUS. Separat de schimbarile pentru ecran, viitorul telefon are si o camera principala cu patru senzori de imagine, cu unul in plus fata de versiunea prezentata pana acum, ceea ce e o mare surpriza. S-a spus ca doar versiunea pentru Coreea de Sud a Samsung GALAXY S10 PLUS va avea patru o camera principala cu patru senzori de imagine, insa se pare ca acelasi lucru va fi oferit inclusiv in versiunea internationala a telefonului.

Samsung GALAXY S10 PLUS. Privind imaginile acestea, trebuie sa recunosc faptul ca acum telefonul arata impresionant, in contrast total cu versiunea de zilele trecute, care nu prezenta absolut deloc un telefon atat de impresionant precum ar trebui. Samsung GALAXY S10 PLUS va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress 2019, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva in cursul lunii martie, cel mai probabil pe la jumatatea ei.