Google Chrome. Functia MULT DORITA a fost LANSATA

Google Chrome. O functie mult dorita si foarte asteptata de catre utilizatori a fost lansata intr-un final de catre compania Google pentru utilizatorii sai.

Google Chrome blocare

Google Chrome. Versiunea 71 a celui mai popular browser pentru navigare pe internet a fost lansata in cursul zilei de ieri la nivel global, compania Google implementand o varietate de noutati interesante. Printre ele se numara si o functie dorita, si asteptata, de catre foarte multe persoane, ea avand legatura cu reclamele inselatoare care sunt afisate pe diverse website-uri, Google Chrome incepand intr-un final sa le blocheze pe acestea peste tot.

Google Chrome. Ni s-a spus inca de acum cateva luni bune ca browserul urmeaza sa blocheze reclamele inselatoare pe website-uri care se folosesc de acestea pentru a pacali utilizatorii si a extrage bani de la ei. Vorbim aici despre acele reclame inselatoare care le spun utilizatorilor ca exista alerte de sistem, ca sunt virusati, sau cine stie ce alte minciuni menite sa-i faca sa intre pe website-uri unde sa aiba banii furati, Google Chrome urmand a bloca in mod nativ reclamele pe aceste website-uri.

Google Chrome. Functia MULT DORITA a fost LANSATA

Google Chrome. Blocarea nu se face la nivel de advertiser, pentru ca Google nu poate bloca fiecare agentie de publicitate, ci la nivel de website, compania avertizandu-le cu 30 de zile inainte ca reclamele sa fie efectiv blocate. Daca in cele 30 de zile website-urile nu elimina reclamele afisate pentru utilizatori, atunci Google Chrome va bloca automat reclamele acolo de fiecare data cand respectivul website este incarcat, actiunea fiind una extrem de buna.

Google Chrome. Separat de blocarea reclamelor, browserul va afisa inclusiv avertizari in momentul in care un website ne cere sa platim pentru ceva, insa costul real al acelei tranzactii este mult mai mare. Google Chrome va afisa avertizari inclusiv pentru website-urile care vand diverse abonamente in mod inselator, astfel ca toata lumea ar trebui sa fie ceva mai bine protejata cand navigheaza pe “internetul salbatic”, unde cam orice a devenit posibil.