Google Chrome. Functia TARE Creata pentru Noi

Google Chrome. O noua functie foarte utila a fost creata pentru cel mai folosit browser de pe planeta, iata ce schimbare importanta va fi lansata.

Google Chrome bara

Google Chrome. Cel mai folosit browser de pe planeta urmeaza sa aiba in curand o noua functionalitate foarte interesanta care va fi in acelasi timp si extrem de utila pentru utilizatorii care-l folosesc in lumea intreaga. Mai exact, cei care au instalat Google Chrome in propriile calculatoare vor avea posibilitatea de a folosi un nou tip de bara pentru controlarea tab-urilor cu website-uri deschise, aceasta urmand a permite scroll-ul in loc sa micsoreze tab-urile deschise.

Google Chrome. Dupa cum prea bine stiti deja, in momentul de fata browserul micsoreaza tab-urile in momentul in care avem prea multe deschise, insa cei de la Google stiu ca exista o cale mai buna de a le controla. In aceasta idee, intr-o viitoare versiune a Google Chrome vor activa un sistem care ne permite sa facem scroll printre tab-urile deschise de catre noi, fara ca ele sa mai fie micsorate, deci nu ne vom mai chinui sa gasim ceea ce ne intereseaza pentru a redeschide.

Google Chrome. Functia TARE Creata pentru Noi

Google Chrome. Alte browsere au deja implementate solutii mai bune decat cele din browserul Google pentru a adminsitra mai multe tab-uri deschise in acelasi timp pe calculatoare, dupa cum stiti deja. Desigur ca pentru Google Chrome se vrea implementata o solutie proprie a celor de la Google, care sa permita imbunatatirea in timp, iar aceasta idee cu scroll printre tab-uri este, probabil, una dintre cele mai bune solutii care putea fi aleasa.

Google Chrome. In versiunile beta ale browserului sunt testate foarte multe functii noi pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar aceasta abia a fost descoperita de catre cei care au instalat-o pe cea mai recenta. In aceasta idee, nu se stie deocamdata cand ar urma sa fie lansata noua functie pentru Google Chrome, insa cel mai probabil nu vom avea de asteptat chiar atat de mult pana cand ea va fi disponibila pentru utilizare, schimbarea fiind buna.

2 COMENTARII