5G. Pretul NEASTEPTAT de MARE pentru Telefoane

5G. Pretul primelor modele de telefoane va fi neasteptat de mare, primii clienti urmand a plati sume serioase pentru a folosi tehnologiile in 2019 si 2020.

5g pret

5G. Tehnologia viitorului este foarte aproape, iar primele retele de telefonie mobila vor fi lansate incapand din 2019 in multe tari, primele telefoane capabile sa se conecteze la ele fiind deasemenea pregatite de lansare. Din pacate, ceea ce multa lume inca nu stie este ca aceste telefoane mobile vor fi cu mult mai scumpe decat cele actuale, iar asta pentru ca vor permite folosirea tehnologiei 5G, a carei integrare nu este chiar atat de ieftina precum ne imaginam.

5G. Auzisem inca de acum cateva luni ca primele telefoane compatibile cu aceste retele de telefonie mobila vor avea carcase groase din cauza componentelor mai mari, dar timid s-a spus si ca preturile lor vor fi ceva mai mari. Ei bine, se pare ca preturile primelor telefoane compatibile cu retelele 5G vor fi cu cel putin 200 – 300 de dolari mai mari decat cele ale telefoanelor actuale, sau cel putin asta a confirmat presedintele companiei OnePlus zilele trecute.

5G. Pretul NEASTEPTAT de MARE pentru Telefoane

5G. Acesta a declarat ca a sa companie se chinuie sa faca un telefon care sa coste mai putin de 1000 de dolari, iar asta in conditiile in care actualele modele de telefoane ale OnePlus costa sub 600 de dolari, desi sunt din categoria premium. Diferenta de pret dintre modelele actuale si cele 5G este mult mai mare de 200 – 300 de dolari, asa cum sugereaza presedintele companiei chinezesti, asa ca e posibil ca folosirea acestei noi tehnologii sa fie foarte scumpa, la inceput.

5G. Desigur ca trebuia sa ne asteptam ca preturile primelor telefoane cu suport pentru aceste retele sa nu fie mici, iar asta pentru ca, in general, tehnologiile noi sunt foarte scumpe, si cei dornici trebuie sa scoata multi bani pentru a le folosi. In aceasta idee, va fi interesant de vazut cat vor costa primele telefoane cu 5G de la Samsung, Huawei, sau Xiaomi, din moment ce OnePlus se chinuie sa faca unul mai ieftin de 1000 de dolari.