Xiaomi. PREMIERA URIASA Inspirata de la Nokia

Xiaomi. O premiera uriasa este pregatita de catre compania chinezeasca pentru clienti, iar ea pare sa fie inspirata de la succesul avut de catre Nokia.

Xiaomi camera

Xiaomi. Ca unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile la nivel global, compania chinezeasca trebuie sa fie mai mereu in fruntea inovatiilor pentru a continua sa-si mentina vanzarile la un nivel ridicat. Asta inseamna ca trebuie sa surprinda tot timpul cu diverse imbunatatiri serioase pentru telefoanele sale, iar una cu adevarat surprinzatoare a fost dezvaluita chiar in cursul zilei de ieri, si e inspirata din ceea ce a facut Nokia in trecut.

Xiaomi. Producatorul chinez vrea sa lanseze un telefon care are o camera cu senzor de 48 de megapixeli, aducand aminte de Nokia Lumia 1020, telefonul finlandezilor care avea o camera de 41 de megapixeli. Xiaomi vrea totusi sa fie mai presus, si se pregateste sa lanseze ceea ce pare a fi primul telefon care are o camera de 48 de megapixeli, o adevarata premiera pentru industria telefoanelor mobile, ceva ce ar tine compania in atentia lumii intregi.

Xiaomi. PREMIERA URIASA Inspirata de la Nokia

Xiaomi camera 48 megapixeli

Xiaomi. Dezvaluirea privind lansarea unui telefon cu o camera atat de impresionanta a fost facuta chiar de catre presedintele companiei chinezesti, el publicand imaginea de mai sus pe propriul cont din reteaua de socializare Weibo. Detalii despre camera si telefon nu se cunosc, dincolo de faptul ca aceasta urmeaza sa aiba 48 de megapixeli, senzorul de imagine folosit de catre Xiaomi putand fi fabricat de catre cei de la Samsung, sau poate chiar Sony, insa nu se stie sigur.

Xiaomi. Fiind primul producator care integreaza 10 GB RAM intr-un smartphone, acum exista dorinta de a avea si cea mai buna camera, desi numarul mare de megapixeli nu garanteaza si calitate buna pentru poze. Totusi, Xiaomi a aratat in ultimii ani ca e capabila sa puna presiune pe producatori de renume, ca Apple, Samsung, sau Huawei, iar viitoarele sale telefoane vor fi cu siguranta gandite intr-un asa mod incat sa genereze vanzari tot mai mari.