Europa. Primul Telefon 5G are Lansarea Anuntata

Primul telefon 5G pentru Europa a fost anuntat oficial pentru lansare, iata ce producator il va pune in vanzare, si cu cat va fi mai scump decat celelalte.

PRIMUL Telefon 5G europa

Primul telefon 5G pentru Europa a fost anuntat oficial in cursul noptii trecute, o companie care dezvaluise intentia de a avea aceasta premiera anuntand si cum intentioneaza sa o ofere pentru clienti. OnePlus a confirmat ca in 2019 va lansa primul telefon 5G pentru Europa la preturi cu 200 – 300 de dolari mai mari decat cele standard, iar aici voribm despre un posibil OnePlus 7 care ar putea costa chiar si 800 de euro, dar care va avea 5G in Europa.

OnePlus va avea primul telefon 5G pentru Europa deoarece va implementa un chip Qualcomm Snapdragon 855 pentru dispozitiv, iar asta-i va oferi suport pentru retelele de viitoare generatie care vor fi disponibile pe continent. OnePlus va colabora cu reteaua de telefonie mobila EE pentru a oferi conectivitate 5G pentru viitorul sau telefon, iar asta inseamna ca exclusivitatea s-ar putea limita doar la Marea Britanie si acea retea de telefonie mobila, cel putin la inceput.

Europa. Primul Telefon 5G are Lansarea Anuntata

PRIMUL Telefon 5G europa oneplus

Qualcomm Snapdragon 855 este un chip care va fi folosit in multe smartphone-uri anul viitor, iar premiera anuntata de catre cei de la OnePlus cu primul telefon 5G pentru Europa este una foarte interesanta. De obicei Samsung lansa primul telefon cu noile chip-uri ale Qualcomm, insa se pare ca in 2019 OnePlus ar putea avea aceasta “onoare”, dar asta daca nu cumva coreenii vor evita sa ofere conectivitate 5G in Europa, iar chinezii o vor face primii, desi isi vor lansa telefoanele dup seria Samsung GALAXY S10.

Daca OnePlus va lansa un telefon cu chip Qualcomm Snapdragon 855, si va fi primul dispozitiv cu aceasta noua componenta, atunci smartphone-ul va ajunge pe piata pana la jumatatea lunii martie. Avand in vedere ca OnePlus anunta o crestere cu 200 – 300 de dolari pentru pretul telefoanelor sale care au conectivitate 5G, ne putem astepta ca alti producatori sa impuna cresteri si mai mari de preturi pentru telefoanele premium pe care le vor vinde.

3 COMENTARII