Android. NOUA Functie IMPORTANTA in Google Play

Android. O noua functie importanta pentru Google Play a fost lansata de catre compania Google pentru utilizatorii sai, iata ce veti vedea in telefoane.

Android stocare

Android. Google Play are parte de o modificare foarte importanta pentru utilizatorii care folosesc aplicatia ce permite conectarea la magazinul online al companiei Google, ea venind ca o surpriza totala pentru multi. Incepand de noaptea trecuta, unii dintre utilizatorii Android au inceput sa vada in aplicatia Google Play o noua functie care le afiseaza spatiul de stocare disponibil in telefoanele lor, astfel incat sa stie ce mai pot instala din magazin.

Android. Informatiile privind spatiul de stocare disponibil in telefoane sunt vizibile in sectiunea My Apps din cadrul aplicatiei Google Play pentru acest sistem de operare, astfel ca datele nu mai trebuie sa fie cautate prin aplicatia de setari. Apasarea pe sectiunea cu informatii despre spatiul disponibil pentru telefoanele Android deschide o noua sectiune in care utilizatorilor li se permite sa elibereze spatiu de stocare pentru a instala aplicatii, sau a descarca alt tip de continut.

Android. NOUA Functie IMPORTANTA in Google Play

Android stocare google play

Android. Google Play recomanda inclusiv cateva aplicatii care pot fi sterse pentru a elibera rapid spatiul de stocare necesar pentru a instala altele noi, deci utilizatorii afla rapid ceea ce pot face pentru a elibera spatiul. Ideea de a afisa informatii de acest gen chiar in aplicatia Google Play pentru Android este una foarte buna doarece in iOS nu exista ceva similar, desi ar fi foarte util daca Apple ar oferi-o deasemenea, pentru ca oamenii ar sti ce pot face in spatiul pe care-l au.

Android. Noua functionalitate este in momentul de fata testata de catre compania Google pentru cei care acceseaza Play Store, si a fost activata din serverele sale, fara ca utilizatorii sa actualizeze aplicatia. Avand in vedere ca totul este deocamdata doar un test, nu se stie cand anume ar putea fi lansata in mod public aceasta functie pentru toti cei care folosesc sistemul de operare Android, asa ca asteptarea pentru implementarea sa in Google Play va mai continua.