Android. Google se Pregateste sa RENUNTE la Sistem

Android. Google face primii pasi publici pentru a renunta la sistemul sau de operare pentru un inlocuitor mult mai bun, iata care va fi acesta.

Android google fuchsia

Android. Sistemul de operare al celor de la Google isi “traieste” ultimii ani din viata, iar asta pentru ca se pregateste renuntarea la el, si trecerea la un alt sistem de operare, mult mai complex, si mai versatil. Probabil siati deja ca Google are in plin proces de dezvoltare un sistem de operare numit Fuchsia, acesta diin gandit ca un Windows 10, adica 100% capabil sa functioneze pe telefoane, tablete, sau chiar calculatoare, fara a fi oferit in versiuni separate, usa a fi modificat.

Android. Google testeaza de ceva vreme Fuchsia cu angajatii sai, insa acum a inceput sa o faca si in mod public, la un eveniment creat de catre organizatia care stabileste standardele folosite pentru Bluetooth. Inginerii celor de la Google au fost prezenti la evenimente de acest gen pentru a testa capacitatea sistemului de operare Fuchsia de a comunica cu diverse alte dispozitive electronice prin Bluetooth, adnd clar de inteles ca inlocuitorul Android nu e departe.

Android. Google se Pregateste sa RENUNTE la Sistem

Android. Fuchsia este testat in mod public de catre compania americana pentru ca e imposibil sa lanseze sistemul de operare la nivel global fara sa poata oferi functionalitatea pe care toata lumea o asteapta. Google a cam inteles faptul ca Android nu prea mai poate evolua de la stadiul in care se afla in momentul de fata, iar Fuchsia este gandit ca un nou inceput, menit sa rezolve probleme sistemului de operare actual, si sa ofere functionalitati noi, plus o experienta de utilizare imbunatatita.

A Fuchsia engineer directly confirmed the team’s intention to test Fuchsia at the event in his personal Twitter feed. “UPF” has also been referenced in a handful of commits to Fuchsia’s Gerrit since the event ended, but it was not clear from these what exactly was being tested.

Android. Nu se stie daca Google va renuntala actualul sistem de operare in 2, 3, sau 4 ani, insa e cat se poate de clar ca sfarsitul se apropie, iar lansarea inlocuitorului va fi un eveniment extrem de important pentru intreaga lume. Sincer sa fiu, cred ca Android ar trebui inlocuit cat mai repede de catre compania Google, si cred ca foarte multa lume va aprecia ceva imbunatatit, dar trebuie rabdare pentru ca sistemul sa fie suficient de bine pregatit de lansare.