Android. Google se Pregateste sa RENUNTE la Sistem

Android. Google face primii pasi publici pentru a renunta la sistemul sau de operare pentru un inlocuitor mult mai bun, iata care va fi acesta.

Android google fuchsia

Android. Sistemul de operare al celor de la Google isi “traieste” ultimii ani din viata, iar asta pentru ca se pregateste renuntarea la el, si trecerea la un alt sistem de operare, mult mai complex, si mai versatil. Probabil siati deja ca Google are in plin proces de dezvoltare un sistem de operare numit Fuchsia, acesta diin gandit ca un Windows 10, adica 100% capabil sa functioneze pe telefoane, tablete, sau chiar calculatoare, fara a fi oferit in versiuni separate, usa a fi modificat.

Android. Google testeaza de ceva vreme Fuchsia cu angajatii sai, insa acum a inceput sa o faca si in mod public, la un eveniment creat de catre organizatia care stabileste standardele folosite pentru Bluetooth. Inginerii celor de la Google au fost prezenti la evenimente de acest gen pentru a testa capacitatea sistemului de operare Fuchsia de a comunica cu diverse alte dispozitive electronice prin Bluetooth, adnd clar de inteles ca inlocuitorul Android nu e departe.

Android. Google se Pregateste sa RENUNTE la Sistem

Android. Fuchsia este testat in mod public de catre compania americana pentru ca e imposibil sa lanseze sistemul de operare la nivel global fara sa poata oferi functionalitatea pe care toata lumea o asteapta. Google a cam inteles faptul ca Android nu prea mai poate evolua de la stadiul in care se afla in momentul de fata, iar Fuchsia este gandit ca un nou inceput, menit sa rezolve probleme sistemului de operare actual, si sa ofere functionalitati noi, plus o experienta de utilizare imbunatatita.

A Fuchsia engineer directly confirmed the team’s intention to test Fuchsia at the event in his personal Twitter feed. “UPF” has also been referenced in a handful of commits to Fuchsia’s Gerrit since the event ended, but it was not clear from these what exactly was being tested.

Android. Nu se stie daca Google va renuntala actualul sistem de operare in 2, 3, sau 4 ani, insa e cat se poate de clar ca sfarsitul se apropie, iar lansarea inlocuitorului va fi un eveniment extrem de important pentru intreaga lume. Sincer sa fiu, cred ca Android ar trebui inlocuit cat mai repede de catre compania Google, si cred ca foarte multa lume va aprecia ceva imbunatatit, dar trebuie rabdare pentru ca sistemul sa fie suficient de bine pregatit de lansare.

8 COMENTARII

  1. Poate ar trebui să îl facă să funcționeze și pe telefoane mai vechi. Iar să funcționeze și pe PC mai au de lucru că sa fure din clienți Windows. Să fie mai bun altfel degeaba. Tot pe telefoane și tableta o sa regasim și acest nou sistem de operare.

  2. Ce te face sa crezi ca Android nu mai poate evolua ? Eu cred ca posibilitatile sunt imense pt evolutie.
    Iar Fuchsia nu va fi decat o dezvoltare a Android , cu functionalitate extinsa pt hardware, O imbinare de Android, ChromeOS si IOT.
    Nu prea vad Fuchsia oferind compatibilitate pt calculatoare x86. Va fi ceva similar cu struto-camila oferita de Apple cand va migra Mac-urile pe ARM – adica ceva de toata jena – system de operare de telefon pt calculator, tableta, telefon.

  3. Daca in sfarsit s-au gandit sa-si faca propriul său sistem de operare, s-ar putea sa aiba foarte mult de castigat. Eu unul sunt deschis si la samsung (super fan ios) daca schimba androidul ala de tot rahatul.

  4. ? de rahat,o tema nu poți schimba pe iOS ăla,după un update sa rezolve 2-3 buguri apar mai multe,e simplu și la fel deja de câțiva ani. 3 săptămâni cu un 5s și nu poți trimite prin bluetooth o muzica sau poza,daca ai nevoie sa descarci muzica printr-un site de convert MP3 nu poți,prin calculator doar cu iTunes,app store foarte limitat de aplicații fata de android,baterie tine puțin,nu ai tema dark pe iPhone cu amoled.singurul lucru bun la iOS că până și după 5 ani primești update,la android nu.maxim 2