iPhone. Apple Incepe sa-si arate DISPERAREA

iPhone. Apple incepe sa arate cat de disperata este din cauza vanzarilor slabe ale telefoanelor, compania stresandu-si clientii din cauza lor.

iPhone Apple disperare

iPhone. Apple incep sa arate cam cat de disperata este din cauza vanzarilor slabe ale telefoanelor sale, iar asta pentru ca risca sa inregistreze vanzari cu mult sub asteptari in T3 2018, ceea ce ii va speria pe investitori. Am aflat saptamana aceasta ca Apple a reorganizat echipa de marketing pentru a concentra eforturile pe cresterea vanzarilor iPhone, si asta s-a vazut prin numarul tot mai mare de promotii facute pentru telefoanele iPhone in diverse tari.

iPhone. Pentru ca asta nu pare sa fi fost suficient, cei de la Apple au inceput sa le trimita clientilor notificari prin care ii “roaga” sa cumpere iPhone XR si iPhone XS prin programul de achizitie in rate. Ceea ce multa lume nu stie, este ca Apple nu face lucruri de genul acesta atat de rapid dupa lansarea unui nou model al iPhone, iar asta pentru ca in mod normal telefoanele se vand ca painea calda timp de cateva luni dupa lansare, insa se pare ca nu si acum.

iPhone. Apple Incepe sa-si arate DISPERAREA

iPhone Apple disperare reclame

iPhone. Apple le-a trimis aceste notificari doar celor care fac parte din programul de upgrade pentru iPhone, adica de achizitie in rate, nu si celorlalti utilizatori care au aplicatia Apple Store instalata. Situatia seamana cu una in care Samsung a inceput sa le trimita clientilor in mod aiurea notificari cu promotii pentru tablete si telefoane, diferenta fiind ca in cazul iPhone notificarile vin doar de la aplicatia Apple Store, dupa dupa instalarea ei si acceptarea notificarilor, la Samsung totul fiind nesolicitat.

iPhone. Desi multi nu cred ca vanzarile iPhone sunt proaste, si ca totul este doar o minciuna, realitatea este ca Apple nu a facut niciodata atat de multe promotii, oferte, si promovare pentru telefoanele sale. De ce? Pentru ca se “vindeau singure”. De ce face acum ? Pentru ca nu se mai “vand singure”, si asta e destul de clar, dar chiar daca acum se vad semnele disperarii, e posibil ca toate aceste actiuni sa ajute la mentinerea, macar, a vanzarilor din 2017, daca nu cumva ar putea chiar creste putin, dar cu profit mai mic pentru Apple.

24 COMENTARII

  1. După atâta timp de când există site-ul ăsta și el nu știe lucru ăsta…mai și scrie în articol că Apple le-a trimis notificare doar celor din programul de upgrade. Păi nu era normal să anunțe clientul că poate să facă upgrade acum? Apple oferă în fiecare an ultimul model de telefon prin programul upgrade.

  2. Pai oile care au cumparat cu cat nu merita, se vor simti tradate, umilite, jignite .
    Cu ce or sa se mai laude, daca preturile vor scadea la nivelul “chinezariilor” ?
    Cred ca srb isi va taia venele cand nu o sa le mai poata spune altora ca-s saraci.

  3. Au internet toti pădurarii cu hueiuei sa comenteze aici . Daca nu aveti iPhone si nu va intereseaza produsul dupa ce intrați aici , doar sa trolati ca niste pădurari ce sunteți ?
    De ce apare ca am scris eu așa ceva. Nu este comentariul meu !!!

  4. Așa le trebuie,sper sa se învețe minte și sa pună prețuri mai “pământești” la telefoanele din 2019,altfel o sa cadă din lac in puț. Și asta e valabil și pentru ceilalti producători cu aspirații premium și prețuri de 1000$/€.

  5. Pfff cand Samsung a facut asta, era super penibila :))) acum situatia numai e asa penibila =)) doar vorbim de Apple
    Diferenta fiind ca la Samsung, utilizatorii au optiunea de a alege daca vor sau nu sa primeasca notificari legate de marketing, la Apple nu prea ai de ales, daca ei vor sa te spameze, tu trb sa accepti.

  6. Titlul articolului de atunci:
    “Samsung isi DISPERA Utilizatorii cu ceva ce Apple NU ar face”
    HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA
    Fanaticul in comentarii:
    “Srb Srb • 5 luni în urmă
    doamne cata mizerie….Samsung merita exclusa din high end..si sa ramana cu low-mid end unde oamenii nu se asteapta la altceva sau nu au pretentii”

  7. Au internet toti pădurarii cu hueiuei sa comenteze aici . Daca nu aveti iPhone si nu va intereseaza produsul dupa ce intrați aici , doar sa trolati ca niste pădurari ce sunteți ?

  8. A crescut durata dw viața odată cu suportul pentru IOS 12 pentru telefoanele mai vechi ..chiar ei au zis ca vor sa fie mai lunga viața unui iPhone

  9. Și de ce naiba ar fi asta măsura disperata ? Atâta timp cât un client e abonat la programul de upgrade e și normal sa te anunțe ca poți trece la modelul nou.

  10. Sa va spun din experiența mea legat de bateria iPhone xs care a scăzut 2% intr-o luna jumătate de la achiziție.. am intrat in legătura cu Apple unde o pisi a făcut ea niște teste din care a reieșit ca totul e in parametri, mi-a explicat cum sa folosesc telefonul sa măresc durata de viața a bateriei.. nimic din ce nu știam. O întreb și totuși de ce scade așa intr-o luna dacă telefonul e folosit in parametri imi spune sa ma duc la un service autorizat sa o schimb cu 29 euro.. pe bune? Deci ăștia sunt Apple și produsele lor premium

  11. Daca Apple scade preturile in 2019 cu 200$ la toate modele noi, Samsung si restul sunt in pericol, deci si ei vor trebui sa urmeze acest trend impus iar de catre Apple

  12. După atâta timp de când există site-ul ăsta și el nu știe lucru ăsta…mai și scrie în articol că Apple le-a trimis notificare doar celor din programul de upgrade. Păi nu era normal să anunțe clientul că poate să facă upgrade acum? Apple oferă în fiecare an ultimul model de telefon prin programul upgrade.

  13. Samsung oferă un al doilea telefon gratuit .. sa ne aducem aminte de s9 și note 9 despre ce vorbim ?! Când Apple o sa ofere un XR la un XS cumpărat ?! Niciodată. Așa ca nu mai comparați și nu mai Spune-ți ca sunt disperați, pana una alta nu fac cadouri laptop uri, televizoare și alte lucruri ca sa te facă sa le cumperi telefoanele pocnitori.