iOS 12.1.1. Merita Instalat pe iPhone si iPad ?

iOS 12.1.1. Apple a lansat actualizarea pentru iPhone si iPad aseara, iar acest articol iti spune daca merita sa o instalati pe iDevice-urile tale astazi.

iOS 12.1.1 iphone

iOS 12.1.1. Aseara a fost lansata aceasta noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar cel mai probabil multi dintre utilizatori s-au grabit sa faca deja instalarea sa. Pana in prezent, lumea nu s-a prea plans de probleme aduse de catre iOS 12.1.1, compania Apple anuntand ca a rezolvat foarte multe dintre plangerile clientilor sai, impreuna cu rezolvarea unei varietati de probleme de securitate descoperite de catre cercetatori.

iOS 12.1.1. Problemele majore lipsesc pentru aceasta versiune a sistemului de operare, iar aceasta este o veste foarte buna pentru toata lumea, deoarece puteti face update fara prea multe batai de cap. Este drept ca iOS 12.1.1 este o actualizare gandita in principal pentru iPhone XS si iPhone XR, insa rezolvarile de probleme vin si pentru modelele mai vechi ale celor de la Apple, deci ar trebui sa va ganditi la update chiar daca nu aveti un model mai noi.

iOS 12.1.1. Merita Instalat pe iPhone si iPad ?

iOS 12.1.1. Cea mai importanta noutate pentru Romania este activarea RO-ALERT pe iPhone incepand cu aceasta versiune a sistemului de operare, deci de acum vom putea primi si noi avertizarile de urgenta. Asta inseamna ca din momentul in care instalati iOS 12.1.1 pe iPhone, veti avea activata in mod automat primirea de avertizari de urgenta prin sistemul RO-ALERT, insa nu se stie clar daca si IGSU e gata sa le trimita, sau daca le va testa in curand.

iOS 12.1.1. Per total, actualizarea pare a fi una intermediara si mica, insa aduce in Romania RO-ALERT, aduce la nivel international suport dual-SIM in mai multe tari, plus alte imbunatatiri pentru utilizatori. Per total, iOS 12.1.1 este o actualizare care merita instalata pe iPhone si iPad, compania Apple rezolvand probleme de functionare, probleme de securitate, si oferind functii noi, fara as ingreuneze experienta utilizatorilor care au facut instalarea pana in prezent.